onsdag 31. oktober 2018

Rehabilitering av hus

Selv om det var meningen å øke verdien på huset ved å pusse opp, kan det vise seg å bli motsatt. Etterisolering sparer strømkroner, men feil utførelse kan gi sopp og råteskader som det kan bli veldig kostbart å rette opp. Når man skal pusse opp gamle hus kan man ikke alltid velge moderne løsninger og . Når rehabilitering og vedlikehold utføres riktig og effektivt, er det god økonomi.


Med lokal utbedring kan du spare –. Be om grundig befaring.

Sjekk prisnivået på moderne boliger i samme område, og sammenlign med ditt oppussingsobjekt. De aller fleste av disse tilfredsstiller ikke dagens krav til ventilasjon, oppvarming eller varmeisolering. Vi har lang erfaring i ulike utbedringer og rehabilitering av hus og hytter i Moelv og omegn. Få et godt tilbud av oss!


Vi sørger for effektiv prosjektledelse fra begynnelse til slutt. Våre fagfolk sørger for at forvandlingen til moderne boligstandard skjer uten at det trenger å gå på bekostning av husets opprinnelige form. Bygningen får beholde sitt . Oppgradering av et gammelt hus kan bli dyrere enn å rive og bygge nytt dersom huset strippes helt. SEOPP-prosjektet skal bidra til at flere huseiere vil rehabilitere sine småhus til ambisiøst nivå for energisparing og at rehabiliteringsmarkedet for småhus blir en attraktiv arena for profesjonelle aktører i .

Mesterservice har års erfaring med rehabilitering av hus. Vi leverer snekkertjenester til Oslo, Akershus og Nedre Romerike. Rehabilitering av hus krever håndverkere med høy kompetanse og lang erfaring. Vi utfører en rekke håndtverktjenester.


Skal du bygge om eller rehabilitere huset ditt? KAPH kan hjelpe deg med blant annet å skifte vinduer og kledning, legge nytt tak, rehabilitere kjøkken eller bad. Vi kan også bygge et helt nytt hus til deg. Har du et prosjekt, stort eller lite.


Ta gjerne kontakt med oss for en prat om ditt . GIFTEKLAR TØMMERMANN MED SANS FOR REHABILITERING. Se vedlagte månedsnytt for april. Du kan lese om hvordan fjoråret gikk for Fjogstad-Hus. I tillegg kan du bli bedre kjent med vår rehabiliterings-ekspert Kåre Jåsund. Kultur og HMS henger tett sammen, vi forklarer hvorfor gult ikke bare er for.


Takoppløft og totalrenovering. Påbygg vinkel og totalrenovering 1. Mesterhus er det trygge valget når du skal rehabilitere eller vurdere tilbygg. Våre byggmestere er høyt kvalifiserte håndverkere og omtrent halvparten av det vi driver med er å pusse opp, bygge på, bygge om og rehabilitere eldre hus , hytter og andre bygg.

Pro-Hus spesialiserer oss på fullstendig utførelse av eneboliger og flerfamiliehus. Bli kjent med bilder av prosjektene som vi har gjennomført og ta kontakt med oss! Vi har utført mange byggeoppdrag og rehabilitering av hus og hytter i Østfold i over år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.