fredag 26. oktober 2018

Kjøkken hvitevarer

Servicenivået er på topp når du kjøper hvitevarer hos Kvik. Hos Kvik tenker vi på hvitevaredesign og -funksjonalitet når vi utvikler kjøkken. For mange er kjøkkenet husets viktigste rom. Hvordan kan hvitevarene være med på å gjøre kjøkkenet enda bedre? Finn den perfekte funksjonaliteten og designet for akkurat dere.


Fra komfyren og kjøleskapet til fryseskap, oppvaskmaskin og kjøkkenvifte - enhver hvitevare må være brukervennlig for hele familien, og helst.

De fleste av våre kunder velger integrerte hvitevarer når de kjøper nytt kjøkken. Det gir kjøkkenet et flott helhetsinntrykk, og er den mest hygieniske løsningen. Tre tips til hvordan du velger hvitevarer til kjøkkenet ditt. Derfor har vi samlet våre tre beste tips, slik at du kan ta dem med i betraktningen når du velger hvitevarer.


Førsteutkast til ditt nye kjøkken innen få dager. Vi har stor utstilling med. Vi hjelper deg med å realisere dine kjøkkendrømmer.


Om man skal pusse opp et gammelt, eller laget et nytt kjøkken , foretrekker mange å ha alle hvitevarene i samme stil.

Nå kan man velge mellom pakkeløsninger fra de ledende hvitevareleverandørene. De aller fleste integrerte hvitevarer kommer i standard mål og er tilpasset standard kjøkkeninnredninger. Leter du etter nye hvitevarer til kjøkkenet ? Drømmekjøkkenet har et bredt utvalg i miljøvennlige hvitevarer i høy kvalitet.


Les mer og se utvalget her. Stort utvalg av kjøkken som passer de fleste stiler og budsjett. Hvitevarer til din nye kjøkken er en viktig val.


Vi tilbyr hvitevarer , vasker, kraner, arbeidsflater, belysning og tilbehør fra ledende merker. Showroom i Drammen, Trondheim, Lillestrøm, Hamar, Bekkestua og Stavanger. Gode matopplevelser henger gjerne sammen med funksjonalitet og valgmulighet. Huseby samarbeider med ledende varemerker som Miele, Siemens, AEG, Røros og Bora. Nedenfor finner du våre hvitevare -leverandører.


Et kjøkken består av mer enn skap, skuffer og benkeplate. Vi er opptatt av å levere de beste produktene på ovn, oppvaskmaskin, platetopp og andre hvitevarer. Det er så mye å tenke på når jeg skal få nytt kjøkken.


Nå har jeg bestemt meg for innredning, men nå må jeg ha gode integrerte hvitevarer. Besøk din nærmeste AUBO-forhandler, hvor du kan se utvalget og høre mer om .

Uten å gå på kompromiss med kvalitet og funksjon, sikrer vi alltid løsninger som passer perfekt til ditt nye kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.