onsdag 17. oktober 2018

Kjøkken eik

Kjøkkenserien Studio fra Drømmekjøkkenet finnes i eik med rustfrie detaljer. Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Kjøkkenserien Style fra Drømmekjøkkenet finnes i eik med skapdører både i hvitt og eik.

Denne klassiske og landlige modellen er virkelig en romantikers drøm. Utførelsen i heltre eik gir naturlige variasjoner og et flott rustikt utseende. Eik Horisont har børstet overflate og moderne linjer hvor tilbehør og farger setter uttrykket for kjøkkenrommet.


Utvalget av håndtak og detaljer er stort og gir deg . Skap ditt eget personlige kjøkken hos uno form. Hos uno form kan du få det klassiske C-Series-kjøkkenet i eksklusiv, massiv eik designet av Arne Munch. Arkitektparet ville ha et kjøkken som matsjet det nye teglhuset de selv har tegnet. Her er drømmekjøkkenet deres i eik og corian.


Sigdal kjøkken sin modell Amfi Eik er en moderne front i eikefiner med integrert kantlist i massiv eik. Modellen kan fås med vitrinedør uten sprosser med 4 . Få et lyst kjøkken til en meget god pris. Velg modell Trend Hvit Eik fra HTH og få et kvalitetskjøkken i et holdbart design.


Inspirasjonen til Gladstone Eik serien er hentet både i USA og på det europeiske kontinent.

Dør med både ramme og speil i massiv eik. Edge Eik - dør av finert sponplate med massive kanter av eik. En flott familie kjøkken virkelig er hjertet av hjemmet. Kjøkkeninnredning i heltre lakkert eik med mørk labrador granittplate til benk.


Moderne, massive eikefronter med speilprofil gir en tradisjonell undertone. Denne fronten har heltre ramme og finèrte speil, som gir et . Måltilpassed benkeplate produsert etter ønsker i lengder opp til 4cm, - 1cm dype, og i de vinkler kjøkkenet krever. Et Hamran Kjøkken er et Hamran Arbeidskjøkken, fra. Det er på kjøkkenet vi starter dagen, prater om dagens opplevelser, tar store og små beslutninger, ler og gråter, . Kjøkkenet har 3-lags heltre eik, fronter er utenpåliggende.


Dører kan trekkes for, eller skyves inn i vegg. Norema kjøkken Radius Eik er et eksklusivt heltre eikekjøkken der dør- og skuffefronter har mykt avrundet kantprofil. Med Eik klassisk får du en enkel, vakker og tidløs front. Rene, stramme linjer gjør denne modellen godt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.