fredag 19. oktober 2018

Impregnert rekkverk

Skal male rekkverket på verandaen i samme farge som huset. På Jotun sin hjemmeside står det at man skal grunne med pigmentert visir, så male med Optimal, Drygolin extreme oljemaling eller Drygolin oljemaling. Kan jeg ikke bruke Drygolin Extreme oljedekkbeis som på huset?


Oljemaling vil vel ha . Stolpe til rekkverk - 7x7x1hvitmalt.

For terrasserekkverk impregnert. Stilrene og elegante rekkverk for veranda eller terrasse. Våre ferdige rekkverkelementer sparer både tid og penger. Altanrekke monteres i overkant. Hvor lenge bør man vente før man maler trykkimpregnerte materialer?


Og hvordan går du fram? Her får du vite hvordan du maler trykkimpregnert.

Standard FURU 19X0CUIMP REKTKLED KL1. Selv trykkimpregnerte gjerder trenger behandling. Men før du starter må du passe på at treverket er helt tørt. Samarbeidspartner : Nordsjö.


Trykkimpregnert treverk er populært til utebruk, for eksempel til terrasser, plattinger - og gjerder. Selv om treverket er impregnert , har det godt av ekstra beskyttelse, men dersom du akkurat har satt fra deg hammeren, kan du puset lettet ut: Før du starter, må du passe på at det er helt tørt. Dette gjør det velegnet til bruk der holdbarheten er ekstra viktig.


Vanligvis trykkimpregnerer vi med kobbersalter ( Cu). Erfarne brukere av trykkimpregnert spør oss ofte om kvaliteten er like god som . Etter bearbeiding blir produktet HELIMPREGNERT, dette er det enest. Rekkverket blir produsert i klyvsagskåret materiale. Det finnes en rekke forskjellige stolper, søyler og rekkverk. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer din stil.


Male trykkimpregnert rekkverk. Det er litt sannhet i advarslene om at malingen kan flasse, men dette gjelder i hovedsak toppbordet. Grunnen til dette er at bordet blir liggende horisontalt, og dermed utsettes for mer vann, is, snø, sol og lignende.

Felles for dette er at det kun er på områder med impregnert treverk. Hva kan ha blitt gjort galt? På dette underlaget må det påberegnes et hyppigere vedlikehold.


Spørsmål 18: Vi skal male impregnert rekkverk på terrassen vår. Svar: Nedenfor følger en arbeidsbeskrivelse: Start med å vaske godt med rent vann ( hageslange og en stiv vaskekost) for å fjerne overskuddssalter. Dette byggevarehuset har ikke varen på lager, ta kontakt med . Før i tiden het det at du burde vente et år før du behandlet impregnert trevirke, men det er ingen grunn til å vente så lenge.


Impregnert treverk kan oljes, beises eller males. Dersom materialet er helt nytt, kan det med fordel få stå og tørke litt, men . La dette tørke i en ca. Materialene som er brukt er impregnert trevirke, så sitter altså igjen med en del grønnskjær i plankene.


Planen er å ha et mer eller mindre hvitt gjerde, men jeg lurer på om jeg skal male dette hvitt eller beise det hvitt? Hvor hvit er egentlig hvit beis når det legges oppå impregnert trevirke?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.