torsdag 18. oktober 2018

Hagemøbler i treverk

Vi tilbyr hagemøbler i tre og hele møbelgrupper til hagen din. Velkommen til Trademax for flere møbler til hjemmet ditt! Stort utvalg av billige hagemøbler i tre og hardtre.


Vi har nå salg på et lite utvalg av hagemøbler i treverk. Se tekst på bilder for priser.

Alle møblene leverer i trykkimpregnert treverk, noe som medfører lang holdbarhet i all slags vær. Salget omfatter kun de varene som det er bilder av her, og kun et begrenset utvalg. Meget flotte varer med god kvalitet.


Disse gjør det selv-prosjektene kan gjøre det enda litt koseligere på terrassen eller i hagen din. Har du hagemøbler i tre ? Tre er et materiale som trenger god behandling for å vare. Her får du gode råd og tips om hvordan du vedlikeholder hagemøbler.

Hagemøbler till lave priser som passer til enhver uteplass, liten eller stor. Uansett hva slags utemøbler du velger, har vi også puter og tilbehør til både. Tre bein – så vipper ikke bordet.


VIDEO: Fagmannen vil her vise hvordan han lager bordbein som sikrer at hagebordet aldri vipper. Et vanlig firbeint bord vil nesten alltid vippe når man setter det ut i hagen eller på terrassen. Når hagemøblene i tre begynner å falme, er det kanskje tid for å male dem.


Infinitree er helt vedlikeholdsfritt. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge hagemøbler og annet treverk , trykker du på 'Se flere farger' og prøver vår store fargevelger. Rustfritt stål kan faktisk ruste noe under . Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how-to guides til hvordan . Gi hagemøblene dine i tre et lengre liv gjennom jevnlig vedlikehold. Rengjør, slip og gi dem olje eller maling.


Hvorfor skal du male eller olje hagemøbler i tre ? Alt utendørs treverk blir slitt og misfarget å se på med tiden uansett om det er edeltre eller bartre. Hvis treet ikke blir tilført ekstra olje eller maling som . Hvis du ønsker å bevare regnskogen i sommervarmen, må du holde tunga rett i munnen.

Flere av landets møbelbutikker selger nemlig hagemøbler laget av tre fra regnskogsland. Hagemøbler i akasie, furu, eukalyptus og andre treslag trenger vanligvis litt vedlikehold fra tid til annen. Når sesongen er over, setter du dem inne på et tørt, svalt sted. Alle våre hagemøbler i tre er forbehandlet med trebeis eller maling. Og det gjør jo hagemøbler.


Hardved inneholder harpikser - fettstoffer - som beskytter veden lenge. Bruker du olje og algedreper forlenger du effekten. Slitt: Er møblene veldig slitt eller svarte av sopp, kan du behandle dem med en tokomponentløsning. Helt vått tre skrubbes med a-komponent, før du . Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Vedlikehold av hagemøbler og uteplassen, gjør-det-selv, video, forhandlersøk.


Dør- og vindusmaling er spesielt egnet til høvlet treverk , som i hagemøbler. Maling for dører og vinduer er enkel å påføre, har meget god utflyt og beholder farge og glans over lang tid. Den originale Adirondack classic stolen i 1 vedlikeholdsfritt treverk.


Fantastisk sittekomfort. Noen liker at hagemøblene i tre får en naturlig grå patina. Andre igjen vil at møblementet viser en sunn glans. Sistnevnte får du ved å tilføre olje.


Vær oppmerksom på at uten behandling vil treverket kunne få skjolder og flekker fra for eksempel rødvin, kaffe og mat. Dette skjer når trefibrene ikke er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.