onsdag 24. oktober 2018

Blikenslager

Som blikkenslager må du kunne jobbe etter både nye og gamle teknikker, og med nye og gamle materialer. Det er stas å gå rundt i byen og se sluttresultatet på diverse jobber man har gjort, sier blikkenslager Simon Mikkelsen. Også isolering og brannsikring er en del av arbeidsområdet. Kontakt oss i dag for befaring.


Blikkenslager mesterbedrift i Oslo.

Taktekking, tak og blikkenslager i Bergen. Ring oss i dag for gratis befaring. Dagens blikkenslagere arbeider med tak, fasader og ventilasjon.


Kobber- og blikkenslagerfaget har gjennomgått store endringer i takt med den teknologiske utviklingen. Materialene som brukes spenner fra kobber, sink . Aktuelle arbeidssteder. Arbeidet kan foregå på verksteder og byggeplasser.


Trenger du en blikkenslager i Oslo?

Med engasjement, stolthet og kvalitet holder vi faget i hevd. Be om et utforpliktende tilbud! Enkel og rask oversikt, som hjelper deg å velge riktig blikkenslager Valdres.


Firmaet utfører alle typer tjenester innen blikkenslagerarbei ventilasjon og takarbeid. Vanlige arbeidsoppgaver for blikkenslageren: montere plater på tak og fasader til bygninger (taktekking) . Vi dekker hele regionen, Stavanger, Sandnes og Tau. Kort sagt, alt i blikkenslagerfaget! Du finner oss i den gamle flyhangaren på Skattøra. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 24. Legge nytt tak før sommeren? Vi har levert godt håndtverk i over 1år! Vi kan boligventilasjon! Konkurransen er blitt stor, men dette har ført til at vi har bedre resultater og våre kunder er mer fornøyd.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Totalleverandør av tak, fasade og blikkenslagerarbeider.

Ta kontakt for en gratis befaring. Vi er din blikkenslager i Oslo. Våre blikkenslagere kan bidra med produksjon og montering av alle typer beslag, detaljer til tak og taktekking, fasader og ventilasjon samt isolering og brannsikring. I tillegg kan våre blikkenslagere hjelpe til med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.