tirsdag 23. oktober 2018

Bergen hytte

I Bergen finner du flere muligheter for å bo landlig i hytte eller rorbu samtidig som du har kort avstand til byen og alle attraksjoner, severdigheter, uteliv og . Velg mellom flere ulike campingplasser innen 15-km fra Bergen. Flere campingplasser har både hytter, rom, teltplass og plass for bobiler.

Finn unike steder å bo med lokale verter i 1land. Hytteutleie i Bergen, Hordalan Vestlandet. Utleiehytter, lei hytte/rorbu og overnatting i Bergen, Hordalan Vestlandet hos Norgesbooking. Tubakuba er ei lita (ca 12kvm) særegen kul hytte hvor barnefamilier kan overnatte gratis. Dette er Bergen kommunes flaggskip for satsning på å skape et . Vi har hytter til utleie i alle priskalsser.


Leie hytte i Bergen er enkelt på Feriehus. Se våre hytter i Hordaland og gled deg til din neste ferie! Atlanterhavet eller i Bergen, så er det alltid fjordene som preger landskapet. Bergen og Hordaland Turlag har både selvbetjente og ubetjente hytter. Alt fra sjarmerende og særegne små krypinn langt til fjells, til romslige og barnevennlige . LONE CAMPING ER BERGENS STØRSTE CAMPINGPLASS.


Hytter og feriehus er et godt alternativ for deg som ønsker full frihet.

Sjarmerende Bergenshus fra 1700-tallet i Bergen sentrum blandt nydelige brosteinsgater . Om du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell . De er delt inn i forskjellige priskategorier. Les mer om de forskjellige hyttene under. Bergen sentrum, minutter fra Norheimsund. Klikk på bildet til høyre for å se bildeserier fra hyttene på Solhovden, nedbrenning . Friluftsrådene, kystlagene og andre organisasjoner tilbyr hus, hytter og naust til utleie i kystleia i Hordaland. Hyttene kan leies av medlemmer av Fagforbundet Helse Bergen og av alle ansatte i Helse Bergen og Helse Vest IKT.


Bruvoll Camping Hytter ligger idyllisk til i Lindås kommune, en halvtimes kjøretur fra Bergen sentrum. Vi kan by på flott natur og en spennende dyrehage. Fantastisk utsikt over Samnanger-fjorden og tilgang til nøst. Med bil reiser du over Nordhordlandsbroen - verdens lengste flytebro uten sideforankring - og inn i et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.