fredag 21. september 2018

Office maler

Trenger du en PowerPoint- mal som står i stil til bedriftens grafiske profil? Hos oss får du spesialtilpassede maler som forenkler jobben når du skal lage presentasjoner. Spør oss om en gratis avklaring! Du har mange muligheter De fleste bedrifter har behov for PowerPoint- maler , ettersom dette er standard.


Dersom behovene i din organisasjon har noen som helst kobling til Office, så er det relevant å spørre hva vi kan gjøre.

Det er naturligvis helt uforpliktende å kontakte oss. Det ligger flotte maler ferdig for deg klare til bruk. Maler for Wor Excel og PowerPoint. Ferdig arbei som ligger der klar for å brukes av deg. Høgskolen i Oslo og Akershus - Kontordokumenter og presentasjoner er viktig både som verktøy i arbeidshverdagen og i profileringsøyemed.


Det er derfor utviklet egne maler i Word og Powerpoint. Videosymbol Sjekk følgende . Dessuten er det ikke en dagligdags oppgave for de aller fleste.

NB: NTNU-administrerte maskiner får malene lagt inn automatisk. Se neste del for hvordan du finner og bruker malene. Gå til Bruk av maler - Det finnes utallige maler for dokumenter ferdig laget for alle office -programmer. Man kan søke etter disse malene når man skal lage et nytt dokument for å finne nøyaktig det man trenger. Jeg bruker disse som et utgangspunkt for de fleste dokumentene jeg skal lage, det sparer man ekstremt mye . En stil er en liste som sier noe om utseendet til et dokument, og kan brukes i alle slags typer dokument (tekst, regneark, tegninger, presentasjoner).


Endres en gitt stil får det virkning for alle dokument som bruker denne stilen. Office i feltet Standardplassering for . I tekstdokument ( Writer) kan stiler angis for. Jeg vil rette en word mal , men etter oppgradering til Lion finner jeg ikke ut hvor egne maler er laget.


Søker jeg i Finder etter dokument med. Blant nye funksjoner er også et verktøy for skjermbilder og bakgrunnsfjerning, beskytta dokumentmodus, nye SmartArt- maler og forfattertillatelser. Dette skal gi enklere tilgang til oppgaver som utskrift . Malene kan inneholde alle feltene som inngår i en e-postmelding. Dermed kan du ha maler med forhåndsdefinerte mottakere, fast emne og tekst samt kobling mot prosjekt og firma.


For å sende en melding basert på en mal , åpner . Cathrine Pangopoulos, Designer og partner, Clou Design.

Med Eivinds ekspertise kan vi tilby våre kunder profesjonelle dokumenter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.