torsdag 20. september 2018

Maling til trappetrinn

En trapp brukes mye, og kan derfor fort bli slitt. Men mye kan gjøres med en gammel trapp. Vi gir deg tips til hvordan du maler trappen - med kost og rulle - for best.


I denne kjekke videoen fra Jordan ser du hvordan du male trapp og få . I dette huset skal vi male trappen.

Male trapp med TreStjerner Gulvmaling. Rens med TreStjerner Gulvrens. Noe som er slitesterkt men ikke farlig for fosteret i magen og barna. Lurer også på om det er mulig å få tak i sånn tepoestoff til . Trappen er en viktig del av interiøret.


I denne videoen kan du se hvordan du skal gå fram for å male den! For enklere påføring av både grunning og selve malingen , kan du legge på malingen med rull og etterstryke. For maling av trappetrinn , gå inn på trestjerner.

Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. Jeg har ei ubehandlet trapp som jeg vurderer å male hvit. Så nå lurer jeg på hvilken maling dere andre som har malt trapp har brukt, hvilken . UniPaint trappetrinn maling.


Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid . Slik maler du trappegangen. En ny trappefarge kan dessuten enkelt endre følelsen av en svevende trapp til en godt forankret trapp. Her får du tipsene du trenger.


Er du lei av din gamle trapp , eller kanskje du ikke legger merke til den. Med tapet og litt maling , og ikke minst godt humør – er du på god vei. Vi både sliper og maler trapper. Et par strøk maling kan gjøre . Finnes det en type maling som kan brukes som gir en ru overflate med. Jeg har behov for å male ei utendørs trapp som er støpt i sement.


Maling av trappetrinn på innvendig trapp inkl.

Samboer vurderer å male trappa vår. Noen som har gode råd å gi på veien?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.