mandag 24. september 2018

Lysslynge flaggstang

Hissningsbar lysslynge for å feste til en flaggstang. Perfekt for deg som ikke vil la flaggstangen havne i skyggen i vinterhalvåret. Lyskjeden er oppdelt i åtte separate kjeder som har integrerte LED-lyskilder.

Uansett hva man velger må lysene festes, og i år ble det bestemt at vi skulle ha en lysslynge langs hele verandaen. Pynt flaggstanga de til jul med flaggstanglys. Julebelysning for flaggstenger skaper koselig julesteming i nabolaget.


På hver lysslynge sitter 50stk LED-dioder med 20cm mellomrom.

Lys opp uteplassen og hagen med lamper og lysslynger, så skaper du god stemning sommer som vinter. Vi har et lekkert sortiment til bruk utendørs. Lengde m, avstand mellom pærene cm, ledning m utendørsbruk effekt 2W. Slynge Flaggstang 400-LED start kaldhvit.


Slynge Flaggstang LED (x400) start kaldhvit . Star Trading Flagpole Lightchain 4LED (10m). Sammenlign priser på alle Star Trading Lysslynger (248). Lysgirlander, lysslynge, lyskrans, mer kommer.


Praktisk montering i flaggstang, med 4LED lys.

LampeMagasinet – Stemningsskapende slynge med varmhvitt lys. Disse slynger er tilpasset for flaggstenger, og har en ring av lysslynger som skal heises til ønsket høyde Her kan du se hvordan du kobler . Lampetorget, 2016-10-0 Ny pris, 84-, MSB FLAGGSTANG Lysslynge LED 488-St. Flott lyslenke til flaggstang bestående av lenker, hver på med LED lys. Lys opp uteplassen og hagen med lamper og lysslynger, så skaper du . MSB FLAGGSTANG Lysslynge LED 488-Start. Praktisk montering i flaggstang, med 4LED lys.


Settet beståer av lenker på meter, hver med LED lys. Produktet passer til alle flaggstenger - også de som er . Lysslynger, lysestaker, julestjerner, lysende figurer, juletrær med belysning – her finnes alt. Tradisjonell juletrebelysning også så klart. Pynt flaggstangen til jul med en lysslynge!


Vi har flaggstangsslynger i to ulike lengder som lyser opp din hage når det er på sitt . Lysslynge for utendørs bruk (IP44) som kan heises opp i flaggstangen. Lysslyngen passer til en flaggstang som er m høy. LED Lysslynge med raffiakuler, naturfarger. Flaggstangslyngen består av sammenkoblede lysslynger på meter med 50.


Ettersom flaggstangen som regel står et stykke unna nærmeste stikkontakt, . Dette er en digital publikasjon som presenteres gjennom E-MAGIN. Startrading hissningsbar lysslynge for flaggstang. Startrading Hissningsbar lysslynge for flaggstang.


V Inkluderer transformator Flaggstangsslynge 400-lys coolwhite LED. Har du ikke tre, men en flaggstang, så kan du pynte den også. Det absolutt beste systemet vi har av lysslynger til utebruk er System LED som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.