fredag 21. september 2018

Lite drivhus til balkong

Hvit, 'shabby chic' drivhus til balkong eller hage. En stk frisk Persille og økologisk jord kan følge med om . Trodde det skulle være enkelt å seg fram til men det var det ikke.

Jeg ønsker meg et lite drivhus, som er høyt og smalt, som passer til . Et dekorativt lite drivhus med metallprofiler, perfekt for balkong, terrasse eller innendørs. Er helt ny når det kommer til drivhus, men har svært lyst på. Pga plass må jeg i denne omgang gå for et lite drivhus på terrassen.

Huset er et perfekt alternativ til den som ikke har plass til et stort drivhus men allikevel vil nyte selvdyrkede tomater, sommersalat eller friske urter. Har lurt på i etpar år om jeg rett og slett skulle sette opp et lite drivhus på min flislagte terrasse. Den er ganske stor, sydvestvendt og det blåser en del på den . Her får du oppskriften på et drivhus som rommer mye, uten at det beslaglegger særlig plass i hagen.


Du behøver ikke ha en stor hage for å ha et eget drivhus. Det finnes også små drivhus som kan benyttes på en mellomstor balkong eller veranda. Et lite drivhus, men med en sidehøyde på 1cm.


Høyere enn det som er vanlig på denne typen drivhus. Et lite drivhus på balkongen, laget med sine egne hender, vil bidra til å snu leiligheten til en ekte blomst .

Du trenger ikke dyre drivhus for å dyrke. LITE ER GODT NOK: Gartner Åsta Uri på Plantasjen mener et lite drivhus er nok for en nybegynner. Selv i de minste på 3-kvadratmeter er det . Flere benytter små blomsterkasser på balkongen, men da er det ofte krevende å få vekstene til å overleve. Et lite drivhus hadde jo vært perfekt på balkongen, . Spira er et påkostet drivhus fra Grønt Fokus, modellen på bildet er til å. Plantasjen selger dette smarte balkongdrivhuset – med takluke som . Brett, cm dypt og 1cm høyt, så det kan fint få plass på en liten balkong. Så det er ingen grunn til å vente med å dyrke . Har du lite plass, er drivhus til terrasse eller balkong perfekt.


Dette fra Gabriel Ash har to hyller og kaldbenk. Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne aktiviteter. Sammenlign tilbud på Drivhus til balkong i kategorien Drivhus fra en rekke. IKEA - SOCKER, Drivhus, Skaper et gunstig vekstmiljø for frø og planter. Det finnes også små drivhus som kan benyttes på en mellomstor balkong eller.


Med et lite drivhus i hagen åpner du opp mange muligheter for å dyrke både . Lite drivhus eller hylle for balkong og hage. Som førstegangs-balkongeier utnytter jeg uteplassen maksimalt, og elsker å. Man trenger ikke kjøpe dyre såsett og mikrodrivhus, det holder i . Jeg har fått meg et skjønt lite drivhus til å ha i vinduskarmen. Der vi bodde i fjor hadde vi balkong med plass til en liten . Krydderurter i balkongkassene er vakkert, nyttig og slett ikke vanskelig å få til. I fjor kjøpte jeg et ganske lite drivhus i plast som står ute på balkongen. Jeg hadde lyst til å prøve å plante mine egne grønnsaker, ikke for å bli . Explore Andrea Stranna's board Balkong on Pinterest, the world's catalog of ideas.


Sinkhylle til blomster/planter på balkong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.