fredag 21. september 2018

Giraff slipemaskin

Mirka Miro 9giraffsliper - slipemaskin for vegg, tak og gulv. Miro 9gir en støvfri sliping ved bruk av abranet og tilkobling til støvsuger, feks. Dette gjør det mulig å slipe uten å dekke til . Flex giraff er perfekt for rask og støvfri sliping av gipsplateskjøter mm. Både til pussing på vegg og i taket.


Slipehodet er fleksibelt slik at man alltid har riktig arbeidsvinkel.

Flex slipemaskin for støvfri og rask sliping av tak og vegger, finner du hos Utleiesenteret. Se vår nettside for ytterligere spesifikasjoner om produktet! Passer perfekt til pussing av større overflater i forbindelse med helsparkling eller gipsplateskjøter. Dette er en maskin som proffen bruker, så kvaliteten er meget bra.


Send meg en mail så kan jeg . På grunn av meget effektiv sliping kan jobben gjøres på en brøkdel av tiden sammenlignet med manuell sliping. Letthåndterlig slipemaskin som er perfekt til sliping av vegger og tak. Her finner du våre aktuelle tilbud.

Kun Utleie Gjør som proffen med flex sliper. Kun med Flex gedu få full kontroll over slipearbeid ved sliping av vegger og tak. Den nyutviklede Flex gehar en forbedret slipehode som følger overflaten perfekt.


I tillegg til dette, Flex geen betydelig forbedring i sliping hodet, som nå er helt stabil og fleksibel. Kjøp reservedeler til Flex WS 7giraff slipemaskin i Carls. Når du bestiller på nettet vil du få gratis frakt i Norge. Kjøp STATIV FLEX GIRAFF SLIPEMASKIN på nett. Maks arbeidshøyde med stativet er m. Stativet er stabilt med hjul.


Gir en bedre ergonomisk arbeidsstilling som avlaster skuldre, rygg og nakke og reduserer faren for belastningsskader. Evolution R225DWS Telescopic Dry Wall Sander 225mm med LED-fakkel og slipeskiver. Den har et uttrekkbart svinghodet med variabel hastighet og LED lys.


Sliping er en viktig prosess for at sluttresultatet i ditt prosjekt skal blir bra. Bruken er alt fra grovsliping ved rensing av støpegods til finbearbeiding hvor hensikten er å gi produkter en pen overflate. For å lykkes innen de forskjellige områdene er det behov for forskjellige typer slipemateriell, slipeverktøy samt ikke. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Slipemaskin giraffsliper for bygg og anlegg. Giraff kobles sammen med støvsuger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.