onsdag 26. september 2018

Flugger maling test

KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år,. Falu Rödfärg (linoljebasert maling); Flügger 1Aqua (dekkmaling) . Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som.

Nordsjö, Rusta, Beckers, Alcro, Flügger, . Hva gjør vi når vi skal velge farger på maling? De fleste av oss velger en farge vi tror vil passe, kjøper en boks og tar sjansen på at det blir bra. Noen som har noe erfaring med Flugger maling?

Ser at Lady er best i test, men hvor finner en testen? Vi har testet fire vannløselige malinger fra de største produsentene. Flugger sin maling tørket i tillegg merkbart fort. Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir slått av. Flügger er, i likhet med mye annen maling fra kontinentet, langt mer.


Det var en test nylig et eller annet ste jeg husker selvfølgelig ikke . Andre tests har også vist, at billig maling sjældent er den bedste løsning, men. Flügger vandt testen – selv om den var noget billigere end den . Se hvilke malingsmerker som kommer dårligst ut i ny svensk test.

De to malingstypene som har fått flest anmerkninger i testen, er fra Nordsjö og Flügger. Ellers har vi vært plaget med svertesopp (har lys farge på huset), så maling som er forsterket. Det var første gang jeg testet dette, og aldri mer. På jobben har jeg gjort det samme, men med en annen maling ( Flügger).


Omfattende tester skal hjelpe forbrukerne å velge den beste utendørsmalingen. Norges største utendørs teststasjon for maling drives av Jotun i Sandefjord. Nordens største test av utendørsmalinger er gjennomført i Sverige. De fire Godt valg-malingene er Beckers Akrylat Max, Beckers Perfekt.


Jotun, Gjöco, Nordsjö og Flügger, inngikk i testen. For år siden testet Hyttemagasinet terrassebeiser for første gang. Flügger er kort og godt ikke blant de peneste og jevneste. Men Danskene eier også Flugger - som er størt på leveranse til malere. Det ville blitt den ultimate testen for Drywood mesterens husmaling, . Flutex kåret som testvinder i det danske forbrugerprogram BASTA.


Det er ingen forskjell på billig og dyr maling når det kommer til dekkevne, slitestyrke og vaskbarhet. Samarbeidspartnere: Beckers, Nordsjö, Jotun, Scanox, Flügger, Bergen Malingfabrikk, Drywood; Kristian Owren/ifi. Teknologisk Institutt as (TI) overvåket en blindtest av stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.