torsdag 20. september 2018

Flotte uterom

I Norge elsker vi sommeren og ønsker å kunne være lengst mulig ute. Vi håper vår terrasseblogg gir deg inspirasjon til å bygge flotte uterom av og med tre. Hvert år deler Bergene Holm ut denne prisen til spennende prosjekter i tre, som harmonerer med øvrig bebyggelse. Hagemøbler er vel og bra , men bygger du deler av sitteplassene i Leca, gjerne kombinert med peis, levegg eller blomsterkasser, får du en solid konstruksjon som tåler alt, og som kan skape en spennende og hyggelig ramme rundt uterommet.


Du kan lage flotte uterom.

Mona og Emil startet faglig samarbeid etter studietiden på Vea. Mona Barthel Sveen og Emil Andre Grini tok begge fagskoleutdanning på Vea. Mona var utdannet gartner og tok fagskoleutdanningen Park- og hagedrift, mens Emil var utdannet anleggsgartner og tok . Hvem har sommerens flotteste uterom ? Blooms på Malvik Senter om å kåre kommunens fineste uterom.


Jeg synes det var utrolig mange flotte bidrag i konkurransen og bloggerne er veldig flinke, forteller hun begeistret til rom123. Send inn dine flotteste bilder, og bli med i konkurransen! Det er tiden for late dager i sola og forhåpentligvis dukker varmen snart opp, og da må vi være klare med noen deilige uterom, skriver Nib på sine sider.

Utearealene er eiendommens ansikt utad og gir førsteinntrykket av en velstelt eiendom. ISS leverer et bredt spekter av tjenester som sørger for at eiendommen viser seg fra sin beste side sommer som vinter. Vi sikrer at deres uterom ser presentabelt ut til enhver tid. Grønt-tjenester for sommervedlikehold . Det er også praktisk å tenke belysning på grunn av den lange mørketiden så du kan nyte det flotte uterommet ditt gjennom alle årstidene. Dette er en enkel og morsom del av planleggingen som gir enorm gevinst for sluttresultatet.


Her er også mulighetene mange! Vil du lyse opp en gangsti kan du bruke frittstående eller . Hagen til Anne Sandstad er kåret til årets flotteste uterom. Vi tilbyr stubbefresing og opprydding. Ingen hage er komplett uten planter, enten i krukker og kar eller store frodig bed.


Vi i Hagespesialisten . De aller fleste hustander har et eller flere uterom i tilknytning til sin bolig, enten det er en liten balkon eller en stor hage. Disse uterommene er en forlengelse av det indre rom, som enten går ut fra stue, gang, kjøkken, soverom etc. En veranda, terrasse, balkong, hage eller ditt inngangsparti reflekterer i stor . Navnet Ladebyhagen er ikke tilfeldig.


Hjertet i boligområdet blir en trivelig og innholdsrik hage, skjermet fra gaten.

Der kan barna boltre seg på romslige lekeområder. Kristtorn er knallgrønn hele vinteren, og de rød bærene frisker opp. D Håper på et strålende vær i helgen!


Utetid og grilling :D God helg! Med sin flotte takterrasse som gir herlig uterom, ble det vår oppgave å gi dette råstilige huset omgivelser som gir minimalt vedlikehold. Sedum myker opp og er brukt som bunndekker i det bratte bedet. Uteområdet er belagt med granitt som gir flotte kontraster og understreker arkitekturen. Design: Jeanette Jakobsen.


Forefence AS has uploaded 3photos to Flickr. Noen ganger er det behov for å skape et rom selv om det er ute. Ved å bruke et av våre produkter vil man kunne lage flotte uterom , mer eller mindre skjermende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.