onsdag 26. september 2018

Brannforebyggende elkontroll

Brannforebyggende elkontroll – Bolig. Branner forårsaket av elektriske tennkilder og branner forårsaket av feil bruk av elektrisk utstyr, utgjør en betydelig andel . Gir økt trygghet for familien. Hvert år omkommer til personer i boligbranner i Norge. Nesten halvparten av brannene i .

Som bolig- kunde i Gjensidige vil en slik kontroll kvalifisere for årlig rabatt på . Formålet med en brannforebyggende el-kontroll er å kontrollere om den elektriske installasjonen og det eletriske utstyret er sikkert å bruke, . Stadig flere forsikringsselskaper krever sertifiserte kontrollører for å utføre brannforebyggende elkontroll av bolig. Kontrollørene må være sertifisert etter normen og avvik som . Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! NEK 405-- Elektrotermografi.


En el kontroll er en helsesjekk av det elektriske anlegget i en bolig. Kontakt Oslo Elektriske for mer informasjon om brannforbyggende el kontroll.

Kompetanse for kontrollforetak og personell. Del 3: Kontroll av elektriske . Men kan man ta dette selv når . El kontroll og faglig ansvarlig innlegg 13. Vi utfører brannforebyggende El-kontroll av din bolig. Dette er en grundig gjennomgang av ditt El-anlegg hvor vi går igjennom . Akkurat nå har vi kampanjepriser på brannforebyggende el-kontroll. Hiv deg rundt og bestill tid for en skikkelig gjennomgang av det elektriske anlegget.


Din elektriker i Oslo og Akershus Vi anbefaler deg å ta en el-kontroll for å. Omfanget av en el- kontroll avklares i forkant og legges på et fornuftig nivå for. Både som eier og leietaker av næringsbygg har virksomhetsleder ansvar for at det elektriske anlegget er i forsvarlig stand. Har du spørsmål, eller ønsker en uforpliktende prat om ditt . Det er mye å hente på å skaffe seg bedre kontroll over det elektriske anlegget.


Nelfo tilbyr en rekke opplæringsressurser i elkontroll , som kurs, filmer og fagbøker. Nelfoskolens kurs i elkontroll legger vekt på innsikt og bevisste valg knyttet til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.