fredag 21. september 2018

Blyinnfattet glass

Blyglasshåndverkeren arbeider med blyinnfattet glass til dører, vinduer, fasader og interiør. Hær finnes uendelige kombinasjoner og motiver. Pent brukt taklampe i blyinnfattet glass. Vindusrammer, metall, for blyinnfattet glass. Ingen riper eller synlige tegn til bruksslitasje.


Skaper en god stemning i rommet.

Høyde: 2 diameter: 13. Kjell Olsen har ikke lagt til beskrivelse ved deres annonse: Skyvedør i eik med blyinnfattet glass. Mitt førsteinntrykk var av et bjelketak, gipspaneler, et lite vindu med blyinnfattet glass som stod åpent for å slippe inn luft, og brede gulvplanker som steg og sank.


Hoveddør 222G med ovalt glass og pyntevannstokk. Dette glasset har et helt annet liv enn vindusglass som er valset ut i. Hele Ruter AS tilbyr tilskjæring av alle typer glass og speil, vi utfører utskifting. Vi produserer, monterer og reparerer blyinnfattet glass på eget blyglassverksted.


Korvinduene har innervinduer av riflet, blyinnfattet glass med midtfelt av farget glass dekorert med kors og stjerne. De øvrige vinduene har vanlig, blankt glass.

Elektrobokser med blyakkumulatorer. Kvikksølvholdige vippebrytere. Filmen viser ikke produksjon av selve . Glass med den perfekte ytelse.


Vi leverer både klassiske mønster for blyglass, og dekorglass. Slipp kreativiteten løs med egne design, har du en idé – tar vi utfordringen. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring . Og glasset ble kittet i fals og på lister.


Heine skifter ut gamle blyinnfattet glass til moderne isolerglass i to sidefelt. Lyst til å vite hvordan vi kan. Hovedtemaer: Skjæring, bearbeiding og montering av glass, fuging, produksjon av blyinnfattet glass , sandblåsing.


Fagets historie, glassets tekniske egenskaper. Materiale og teknikk: Blyinnfattet glass med malt dekor. Det må også være soner i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.