onsdag 19. september 2018

Bilde i glass

Få ditt bilde gravert inn i en ønsket krystall. Forevig ditt beste bilde på glass på CEWE. Ditt fine og personlige glassfoto vil pryde hjemet med sin elegante fremtoning.

I motsetning til resten av vårt fotointeriør, har akrylglass en blank overflate. Denne gir en flott glans til bildene dine, som fremhever alle fargene. Glass med eget foto, bilde eller motiv på er en morsom og spennende ting både til seg selv og å gi bort.


Våre eksklusive akrylglassbilder setter virkelig farge på rommene dine.

Motivene trykkes på eksklusivt fotopapir og monteres på baksiden av en 5–mm tykk . Det frittstående glassfotoet har en tykkelse på mm, og fremhever motivets betydning. Få dine beste bilder trykket på baksiden av elegant akrylglass. Dette vil gjøre at bildene dine får en usedvanlig høy glans. Bestill i dag, og vi sender ditt fotolerret innenfor arbeidsdager (glass 5-arbeidsdager). Vi har laget lyslykt med bilde av bursdagsjentene på.


Klistre deretter bildene rett på glasset.

Bestill flotte forstørrelser av bildene dine her slik at de kommer til sin rett! Meget god kvalitet og stort utvalg av formater og ulike materialer. Glass Beach, Eleele Bilde: Glass Beach -Kaua'i - Se TripAdvisor-medlemmers 1objektive bilder og videoer av Glass Beach. Glass Restaurant Bar, Molde Bilde: Vakkert i Molde - Se TripAdvisor-medlemmers 0objektive bilder og videoer av Glass Restaurant Bar.


Glass Restaurant Bar, Molde Bilde: Dessert - Se TripAdvisor-medlemmers 0objektive bilder og videoer av Glass Restaurant Bar. Glass Restaurant Bar, Molde Bilde: Restaurant Glass - Se TripAdvisor-medlemmers 0objektive bilder og videoer av Glass Restaurant Bar. Vi trykker på alle typer glass med stor presisjon og full kontroll på fargene.


Jeg har en julegave jeg helst skulle sendt, men det er et bilde som er rammet inn allerede, med glass. Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme. Innramming presenterer bildet på best mulig måte, hindrer at kunsten blir tilsmusset . Her er du nå: Interiør Bilder og speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.