mandag 24. september 2018

Bergen entreprenør

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bergen Entreprenør har så fått sin nye Volvo med Palfinger PK 530F med PJ 0C jibb og Palfinger krokløfter levert! Kontaktinformasjon for Bergen Entreprenør AS Nesttun, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Ståle Dyrkolbotn (f.v.) Joakim Bakke og Stian Buck i Bergen Entreprenør har på kort tid skaffet mange nye arbeidsplasser. Bergen Entreprenør har på kort tid slått seg opp som et solid entreprenørselskap i Bergen med lang erfaring, høy kompetanse og stor gjennomføringskraft. Bergen Entreprenør er på jakt etter en mellomleder type storbas/arbeidende formann, ta kontakt for en hyggelig . Bergen Entreprenør AS har besøksadresse Hardangervegen 7 52Nesttun.

Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under . Besøksadresse, Hardangervegen 7 Nesttun. Postadresse, Hardangerveien 52Nesttun. Ledige Bergen Entreprenør jobber i Hordaland på Indeed.


Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Entreprenør Gerhardsen AS utfører det meste innen forskaling og betong i Bergen og omegn. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Bergen entreprenør AS.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Adresse, Hardangervegen 7 52Nesttun.

Bergen Entreprenør Ståle Dyrkolbotn i Hjellesta anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som . Nok et gull i Bergen: Entreprenør vant PlastCupen med tonn plastfolie. Det var ikke bare fotballspillere og supportere som hadde grunn til å juble i Bergen . Vi endret navn i 20fra Backer Entreprenør AS til Backe Bergen AS. Navneendring ble foretatt for å underbygge tilknytningen til BackeGruppen og den . Regnskapstall for BERGEN ENTREPRENØR AS(899574672) på EBedrift.


Bergen Entreprenør har besøksadresse Hardangervegen 7 52Fana Hordaland. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen annen . Bedriften Bergen Entreprenør As i Nesttun i Bergen kommune driver innen bransjen uoppgitt. Vi kan løse oppgaver innen såvel anleggsmarkedet som i byggmarkedet.


I tillegg har vi en egen utviklingsavdeling. Constructa er en stor lokal entreprenør i Bergen- og Hordalands-regionen med bred og vel fundamentert kompetanse på krevende prosjekter, og en operativ . Kunnskap, kvalitet og trygghet for våre kunder. Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon! Adresse: Claus Frimannsgate 2A 50Bergen Mob: 9641.


Opplysinger om Bergen Entreprenør As fra NESTTUN. Se beskrivelse av foretaket, meninger, adresse, ankomst, kontaktopplysninger, lignende foretak, foretak i . Bygg og eiendom invest AS,; Bergen entreprenør AS. Dyrkolbotn Holding AS,; Bergen entreprenør ståle dyrkolbotn,; Aula bygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.