tirsdag 18. september 2018

Benk skohylle

Hos JYSK finner du alltid entremøbler til lave priser. Skohyller , skoskap, m. En entré er rommet for velkomst og avskjed. Det er her, man mottar gjester, og her man gledes over å komme hjem. Holder opp til par sko i hyllen under benken.


Denne 2-i-skohyllen , laget i tre, skal holde din elskede skoene ryddig og organisert.

Benken er perfekt for å sitte mens du tar på deg skoene eller ta dem av. Det er perfekt å bli holdt i nærheten av døren! På grunn av sin heltre, er miljøvennlig stativ meget sterkt og holdbart for mange års bruk. Sin enkle, men likevel tidløst . Ny tidsriktig garderobeserie, i flere farger og deler. Shop Entrémøbler hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Entrémøbler i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.

Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker , krakker og skohyller. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Mie skohylle med sittebenk fra Rowico gir et praktisk og stilrent innslag til gangen , fine kombinasjoner av tre og metall gir en varm følelse.


Alt av møbler - til riktig pris. Confetti er en serie entremøbler med et stilrent og moderne design som passer inn i de fleste rom. Med sin enkelhet og sitt minimalistiske utseende, så passer serien inn i ethvert hjem. Confetti skostativ gir deg et sted oppbevare dine sko på en pen, ryddig og oversiktlig måte.


Frittstående sittebenk med skohylle - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Rico skostativ 78x34x29cm alu. Basic garderobe på hjul.


Mater Trumpet Stumtjener Sort Aluminium. Normann Copenhagen Sko Skoreol Hvit. Benk i eik med skuff på siden og skohylle i rustfritt stål. Setet er trukket med stoff i lin og polyester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.