torsdag 23. august 2018

Speil treningsrom

Jeg skal dekke en lang vegg i et treningsrom med speil. Ser for meg å henge flere speil ved siden av hverandre, evt i to rekker over hverandre. Passer utmerket til treningsrom eller dansestudio.

Eg har kjøpt inn diverse eget utstyr og ønsker å få tak i noen speil til å ha i treningsrommet. Noen som veit hvor man får kjøpt slike speil som . Vi trenger store gulv til tak speil til et treningsrom hjemme. Veggen (dersom vi kun velger å ha speil på den ene), er ca.

Ved forespørsel må det oppgis eksakte mål i mm ( Bredde x Høyde ). Speilene er fra IKEA, jeg undersøkte muligheten for helvegger med. IKEA har store og rimelige speil, har kjøpt der selv. Litt usikker på om dem har speil som passer til et treningsrom, tipper mesteparten av det . NISSEDAL speil, svart Bredde: cm Høyde: 1cm. Med planter, inspirerende sitat og en liten TV med trenings dvd'r er du langt på vei. Et speil slik at du ser om du gjør øvelsene riktig er også lurt.


Stilrent speil med skjulte fester som gir deg muligheten å montere det enten i bredden eller høyden. Vi ønsker få tilbud på speil til treningsrom.

Bredde på veggen er 2cm og høyde er 2cm Veggen som . Takhøyden er m, lengde er ca m (totalt). Speil, speilvegger og hele gardrobedørsløsninger. Groruddalen Glassmesterverksted har levert en mengde speilglassvegger til både private og næringsliv. Bredde på veggen er 2cm og høyde er 2cm Veggen som.


Mandager er jo den store begynne på nytt dagen, men ferien er ikke helt. Har du et ekstra rom hjemme som kan brukes som treningsrom . Enkle speil fra Ikea er limt i felt på veggen. Ikke noe superavansert utstyr i trimrommet men helt OK til vårt bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.