fredag 31. august 2018

Slipt betonggulv bad

Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus? Tenker selv på dette i gang og bad. Vi skal pusse opp badet , og jeg ønsker meg diamantslipt betonggulv , altså betong med varmekabler og glatt overflate. Lurer på å ha slipt betonggulv på både bad og kjøkken, men lurer på om det blir glatt å gå på?


Var hos noen som hadde dette og det var rene . Hun gikk for mikrosementpuss på vegger, gulv , tak, benk og vask.

Du klarer ikke å slite ut et betonggulv. Talsperson for Skikkelig rørlegger, Carsten Skottner Engh, deler sine råd om materialvalg til badet : Betonggulv. Betong er et godt materiale å bruke på bad , men . Slipt betong egner seg i alle type rom og er lett å holde rent, samtidig som det gir sømløse flater.


Noen som har erfaringer med baderomsgulv i betong - terazzo ? Vi har betonggulv på badet i hytta vår (i hele hytta, forresten). Vi hjelper deg med anbud på betonggulv. Vurderer sterkt å få gjort dette.

EKSKLUSIV LOOK: Ikke vær redd for å gjøre litt ut av badet ditt! Et diamantslipt betonggulv vil også føles mer organisk enn de klassiske . Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Vi kjøpte og la Mikrosement på bad og kjøkken i fabrikkleiligheten vi bygde om i fjor, og . Hei, Jeg skal bygge ut kjeller i en bygård i Oslo, og vil ha eksponert ( slipt ) betong i hele arealet. For å få til et fint og varig slipt betonggulv bør det egentlig prosjekteres før . Det er krav til radonmembran på hele arealet. Om dine gulv må slipes , eller fylles for å rette opp skjevheter så fikser vi det for deg.


Vi tilbyr gulvavretting av. På den måten får du et tørt bad. De siste årene har vi levert slipt og polert betonggulv i flere eneboliger og.


Entre, stue, kjøkken og bad har utførelse Platinum, soverom har utførelse Gold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.