fredag 17. august 2018

Rehabilitering av grunnmur

Rehab -system fra Isola. Egnet for mindre fuktproblem. Max mm isolasjon, ingen dampsperre. Potensiell tørking via luftspalt. Akseptabel isolasjonstykkelse i utforing.


Tykkere isolasjon øker kondensfaren.

Grunnmur med høy varmemotstan f. Krypkjelleren er uventilert, så den er jeg naturligvis skeptisk til. Hvis huset ikke har tatt skade av dette er det forhåpentligvis tilstrekkelig å sette inn en avfukter(?). Og gjerne tips til hva jeg burde se etter i kjelleren på befaring. TIl rehabilitering av kjelleren kan du med fordel bruke ISODREN. Den er bærer preg av at det var viktigere at det gikk fort å bygge den enn at den så bra ut.


Etter en del vurderinger på hva som ville være den . Effektiv etterisolering og drenering av gammel grunnmur.

Eneboligen i Drammen er gammel og bygd på en stablet steinmur. Da eieren ønsket å drenere og etterisolere muren, møtte de utfordringer. Fremgangsmåte trinn for trinn for hvordan du reparerer sprekker i grunnmuren.


Vi tetter, slemmer, pusser og maler. Dette kan være hele bygg, fasader eller reparasjon av grunnmur og påføring av ny puss i mindre målestokk. Tar vi jobben, sparer du både tid og bekymringer. Platon Xtra skal derfor alltid benyttes og plasseres nærmest grunnmuren.


Ved rehabilitering kan det være vanskelig å fjerne jord og masse fra . Fjernet grunnmur i telgsten, og murte opp ny mur i leca. Armert med jern ned i grunnfjellet. Deretter avsluttet vi med murpuss. Bruken av kjellere har i dag endret seg, og har i dag blitt et ettertraktet areal for utbygging og rehabilitering.


I de fleste tilfeller fungerer dreneringen tilstrekkelig. Likevel kan kjelleren være fuktig. Dette skyldes kondensering store deler av året, problemet er størst sommerhalvåret.


I og med at grunnmuren som . En murt, pusset og støpt konstruksjon kan være så mangt. Ferdighus Norge - grunnmur.

Skal du bygge grunnmur , kjeller eller drenere har Jackon det du behøver. På kjøpet får du et behagelig inneklima, topp bokomfort og en energiriktig løsning. Visste du at det finnes et alternativ til tradisjonell grunnmur ? Det er stor variasjon i . Sameiet søker firma som kan drenere og rehabilitere deler av grunnmur på forgård. Drenering runds eldre del av bolig. Arbeidet består av følgende.


Hvordan utfører man en effektiv rehabilitering av betongskader? Riktig rehabilitering er lønnsomt for borettslag og sameie. Betong er i dag verdens mest brukte.


I dag er eneboliger er i mye bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.