onsdag 29. august 2018

Parkettgulv pris

Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter. BufretLignendeByggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Parkettgulv. MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv.

Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Norges største nettbutikk på parkettgulv. Levering til hele landet, eller hente selv i Oslo og Bergen.


Hos oss finner du kvalitetsparkett til gode priser.

Vi sender til hele landet, eller du kan hente selv i Oslo og Bergen. Gulvxtra er en nettbutikk som selger parkett og laminat til markedets beste priser. KampanjePergo Lofoten arktisk eik 1-stav parkett. KampanjePergo Lofoten grå eik 1-stavs parkett. Boen har et stort utvalg i parkett, og hos Bygger'n kan du bestille av et rikholdig sortiment.


Ta kontakt med din butikk for mer informasjon om produktene, priser . Interiorkupp har stort utvalg parkett og laminat til markedets beste priser.

Klassisk fiskeben parkett uten lim eller spiker! Nå er det mulig å klikke sammen et parkettgulv i fiskeben med flytende installation. SAGA Outdoor terrassegulv er produsert av naturlige materialer. Dette gjør at produktene får all den skjønnhet, styrke og holdbarhet du kan ønske deg. Kreativ leder i Fargerike kaller det en gulvrevolusjon, og ifi.


Vi har gulv i alle stiler, enten du ønsker det tradisjonelle eller vil sette ditt personlige preg. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Våre håndverkere har lang erfaring med å legge gulv og parkett, og tilbyr deg en konkurransedyktig pris.


Spar deg for amatørtabber og merarbeid og la . Gulvsliping av gulv malt med oljemaling uten lakkering 2kr. Kvm; Gulvsliping + lakkering (lakk eller beis) 220 . Parkett priser: Vi i Skovin gulv leverer tregulv av høyeste kvalitet, prisene varierer etter hvor brede gulvbord du ønsker og hvilket utseende du ønsker. Sliping og lakkering/oljing av parkett: kr 22- pr m2.


Sliping og lakkering/oljing av Gran/Furu gulv: kr 24- pr m2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.