tirsdag 21. august 2018

Parkett grå eik

Gulvmarkedet florerer av flotte og trendy design i eik, ask, valnøtt som er. Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett Grey . Vi har massive tregulv både i furu og eik.

I parkettutvalget finner du blant annet treslagene ask, bjørk, alm og valnøtt. Parketten for alle som ønsker et tidløst, stilfullt og eksklusivt gulv. Brede og lange bord kombinert med et litt grovere utseende.


Et gulv for alle som ønsker en moderne 1-stav parkett.

Parketten har en meget flott finish med en grå finish. Parketten er mattlakkert og børstet, noe . Eik Plank Exclusive Platinum Grå er sammen med Cordoba våres mest populære gråpigmenterte 1-stavs parkettgulv. Parkett Eik N Black Matt 15mm 1stav Børstet Faset Svart Kährs. Et svanemerket parkettgulv med lange planker som skaper harmoni i rommet.


Les mer om Pergo Lofoten grå eik 1-stavs parkett. KampanjePergo Lofoten arktisk eik 1-stav parkett. KampanjePergo Lofoten grå eik 1-stavs parkett.


Nordisk grå eik er et utmerket valg når du liker et urbant preg, men ønsker mye varme og lunhet.

Dette 2-stavs laminatgulvet i klassisk plankelengde og silkematt . Mørk Grå Eik er et moderne laminatgulv i klassisk bordlengde. Grå Eik er et vakkert laminatgulv i klassisk bordformat. Strukturen på dette gulvet har en fin, realistisk treoverflate, fremhevet av en matt finish. Parkett gir rommet en varm følelse og er et takknemlig og kvalitetssikkert gulv som du.


SAGA Classic er tradisjonelle 3-stavs parketter med markedets enkleste klikksystem og anti ripe lakk. Handle Parkett Pergo Svalbard Østersgrå Eik 1-Stav billig, bekvemt og sikkert på nettet. PARKETT TARKETT HERITAGE EIK OLD GREY Kr 5pr kvm Flere valg. PARKETT ARENA EIK GRÅ VINTAGE XL Kr 6pr kvm Flere valg.


Dette er parketten for deg som ønsker en lys og jevn parkett som går i lys grå. Parkettgulvet er børstet og behandlet med hardvoksolje fra Proteco som gjør at . Vi har et bredt utvalg 1-stav parkettgulv i god kvalitet til en billig pris. Vi har 1-stav parkett i Eik, Ask og Furu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.