fredag 31. august 2018

Naturstein ålesund

Det vert sagt at ein flott mur er eit stykke kunst, og vi strevar difor alltid etter å levere eit produkt ein kan vere stolt av i mange år. Vi hjelper deg med anbud på naturstein. Naturstein håndstein pakket.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Ålesund. NettGo skifer og naturstein. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Modena Ålesund finner du nå i nye lokaler i Lerstadvegen 519. Med sitt store utvalg på fliser og skifer er Modena Fliser Ålesund en komplett leverandør både til proff- og privatmarkedet. Velkommen til vår butikk i Lerstadvegen 5og bli inspirert av fantastiske nyheter og flotte utstillinger. Dersom du ønsker en uforpliktende befaring eller en fagprat angående fliser, ta kontakt! STORT UTVALG AV SKIFER OG STEINPRODUKT TIL MEGET GUNSTIGE PRISER ! SKIFER OG NATURSTEIN TIL VEGG, FASADE, PIPE OG PEIS BRUDDSKIFER OG FERDIG TILPASSET SKIFER OG NATURSTEIN TIL INNE- OG.


Vi har eget godkjent deponi i Ålesund kommune og avtale i nærliggende kommune så håndtering av overskuddsmasser er ingen problem. Vi kjøper stein fra Gjermundnes naturstein eller fra Førde granitt. Ca m lang, høyde fra 1m og fallende til cm. Referanser på tidligere arbeid ønskes.


I over 1år overlevde trappene vær og vin med god hjelp fra Ålesund kommune som har bidratt med fliking og annet vedlikehold. De er både importør og grossist, og har butikk, utstilling og et moderne og rikholdig lager på Blindheim utenfor Ålesund. Vi ligger strategisk godt plassert midt i landet og har gode . Fra asken skapes forretningen. Etter brannen sto nesten ingen av byens flotte trehus igjen. En enorm byggeaktivitet i Ålesund startet.


Når byen skulle bygges opp igjen, var stein et naturlig valg for å unngå en lignende brannkatastrofe i fremtiden. På Eide i Nordmøre fantes det marmorforekomster som egnet seg godt som . Støttemur i naturstein. Du kan jo trøste deg med at støttemurer i naturstein er meget pent, og at dere i ettertid vil se at, ja, dette var en riktig investering. Hageselskapet Ålesund og Omegn.


De steingale sunnmøringene Lauritz Godø, Roger Tunheim, Frode Gjøsund og Reidar Dahlstrøm har laget et bildeforedrag om bruk av stein i hagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.