torsdag 2. august 2018

Måle radon hjemme

Men selv om flere og flere måler radon hjemme , er det fortsatt mange som ikke gjør det. Det er mange som tror at de bor i et radonfritt område, . Her finner du måleutstyr for Radon til en bra pris, som gjør det enkelt å måle radon selv hjemme. Vi følger Statens Stråleverns prosedyrer med vårt måleutstyr.


Den vanligste årsaken til høye verdier av den svært kreftfremkallende gassen radon i norske hjem , er at boligen ikke er tett mot bakken bygget står på.

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Det finnes mange ulike radonmålere til svært ulike priser på markedet. Her får du oversikt over noen av dem, samt hvordan du går fram for . MÅL: Ved hjelp av dosimeter kan du måle om du har radon under huset ditt.


Det tryggeste utstyr for måling av radongass i boliger over lang tid. Eksepsjonelt lavt antall bakgrunns . Hele prosent har hørt om radon , men allikevel er det bare prosent som har målt radonnivået i egen bolig.

Her kan du få noen tips om hvordan måle radon hjemme i huset ditt. Les mer om hvordan du måler radon på Statens strålevern sine sider. Se -video: Hvordan måle radon hjemme (utarbeidet av Fredrikstad kommune) . Norsk radonkontroll er en Norsk virksomhet som måler , befarer og utbedrer radon. Alle som leier ut bolig må nå måle radon , og dersom målingene viser for høye nivåer har utleier selv ansvaret for å utbedre dette.


Vi vurderte om vi skulle måle radonnivåer da vi pusset opp den øverste etasjen, men vi bestemte oss for å vente til vi skal gjøre. Må jeg måle radon hjemme ? Radonmåling utføres for privatboliger, utleieboliger, offentlige bygg og næringsbygg. Radonova er Nordens ledende laboratorium for måling av radon. Bestille dine sporfilmer til måling av radon i huset ditt eller på arbeidsplassen din.


Har du ikke målt radonverdier i boligen din ennå, bør du gjøre det nå, mens det. Norske Airthings Wave lanserte onsdag en smart radonmåler som. Norges smarteste hje– Vi merker ikke at vi bor i Norges smarteste hjem.


Vi hjelper med tolkning av måleverdier slik at vi kan finne de beste løsningene rettet mot kilden av problemet. I stedet for å tynne ut radon som har kommet inn i.

Læs her, hvordan du undersøger dit hjem for radon. Radon er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbryting av grunnstoffet radium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.