mandag 20. august 2018

Lys på baderom

For å gjøre et baderom om til et sted som handler like mye om velvære som funksjonalitet er lyset et naturlig sted å begynne. Se vår nye katalog LYS til ditt bad med over 1belysnings produkter til ditt . Vi har også sminkespeil med lys som forstørrer og lyser opp slik at du ikke får.

Om du trenger downlights til ba så kan samtlige spotter brukes der du har en . Resten av baderommet som er utenfor de øvrige sonene. Det er tillatt med belysningsutstyr (IPog IP20) av Klasse I . Det er verdt å bruke litt ekstra tid når belysning til badet skal planlegges.

Lyssettingen på badet skal både gi godt lys til barbering og sminking . Trenger du en stilig lampe til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Oppdag vårt store sortiment av nyskapende baderomsbelysning til lave priser! Hos oss finner du alt fra taklamper og vegglamper til spotlights.


Her kan du kjøpe taklamper som er egnet for bruk på ba baderom eller andre våtrom. Lamper til montering over speil på baderom. Vi har et stort utvalg av vegglamper til baderommet i vår onlinebutikk.


Bad-vegglampe Dejan i krom-9641037-- Spesialtilbud.

Informasjon om IP-grader og soneinndelingen av baderommet/ våtrommet finner du her: IP-grader. På badet er det viktig med godt og riktig lys. Hvilke lamper kan brukes på baderom og hva bør du tenke på? Her trenger du stemningsfullt lys for avslapning, men du trenger også kraftig baderomslys så . Junistar LED er en toppselger for downlights på baderommet.


I baderom med lampepunkt i tak tas det hensyn til rommets form og Område når lampepunkt skal plasseres. Lampepunkt på hver side av speil monteres . For installasjon av elkraft i bad er det krav til område i henhold til NEK. I baderom med lampepunkt i tak tas det hensyn til rommets form og område når . Krav til IP-grader er basert på på forskrifter som gjelder for nye bad.


LED-downlights til bad levert av Ladelys AS. Det første er sikkerheten og sertifisering av produktet, og det andre er kvaliteten på lyset til . Ved bruk av belysning på bad stilles det helt spesielle krav i forbindelse med valg og plassering. Dette er begrunnet ut fra sikkerhetsmessige årsaker så vel som . Vi stiller det store spørsmålet: Hvor mye lys trenger du egentlig på baderommet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.