onsdag 1. august 2018

Leie tepperenser trondheim

Vi kan bringe og hente i hele Trøndelag om det skulle være nødvendig. Leies ut for 25- kr pr døgn. Kan også leies en helg for 5kroner.


Fredag til søndag) bilpleie rensemaskin interiør seterens tepperens Sofarens Søk gjerne . Det følger med stk munnstykker for rens av møbler og teppegulv.

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Vi leier ut møbel- og tepperensere, kaldt- og varmtvannsvaskere og gulvvaskemaskiner. Registrer deg eller logg inn for å leie utstyret du trenger.


Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Vet at Maxbo har utleie , men den butikken finnes ikke lenger her, så da må jeg se . Vi er også tilgjengelig i hele Norge!

Tenker å leie en tepperensemaskin. Har noen erfaring med hva slags maskin og. Tepperenser til bilinteriør? Du kan leie rensemaskin. Vi bringer og henter om det er ønskelig.


Kärcher leier ut tepperenser og møbelrenser i . Fjerner skitt som støvsugere og andre konvensjonelle rengj. Fargerike Meyer leier ut tepperensere som kan brukes til å rense tepper, møbler, bilseter etc. Maskinene er enkle å bruke og du vil få opplæring i butikken om . En meget god tepperenser med sterk sugekraft som sørger for at skitt og smuss blir fjernet effektivt og lar tekstilet . Trondheim Sentrum, Trondheim.


Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy. Dewalt, avfukter rotor, foma tepperenser , gjærsag, støvsuger, vinkelsliper, . Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner til store og små bedrifter, samt folk flest. Våre tepperensere og møbelrensere er robuste, kraftige og fleksible . Jernia, Maxbo og Fargerike, som .

Cramo leier ut maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter. Vi har alle typer bygg- og anleggsmaskiner inkludert lift og brakke. Enten du skal arrangere konfirmasjon, dåp, bryllup eller andre . Besøk oss i dag for en nærmere avtale!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.