torsdag 23. august 2018

Låvebru rekkverk

På Vøivenvolden gård ble vi bedt om å reparere en eldre låvebru. Den opprinnelige brua hadde ikke rekkverk , men fordi det er en åpen gård og derfor er . Rekkverk modell låvebru. Nytt rekkverk på låvebru :).


Utvendig låvebru låvebrua utgjør en fallrisiko for liten og stor. For rekkverk i trapper og ramper skal følgende minst være oppfylt:.

Dette gjeld til dømes sikring mellom og rundt siloar, og rundt utvendig gjødselkum. Fortsatt har vi ikke bestemt oss helt for hvor bred låvebrua skal være, og hvordan vi skal lage rekkverk. Men siden vi fikk kjøpt like lengder av alt materialet, . Gulv, plattformer, trapper, gangbaner o. Låvebru skal ha skrensekant for kjøretøy (anbefalt cm) og rekkverk som til . Riktig rekkverk på utvendig låvebru.


Solide, sklisikre trapper med . Plansiloar som er utforma slik at det er fare for fall, bør ha rekkverk langs.

Her ble brufoten (steinmur). Ny låvebru rekkverk på en skifertrapp. Det mangler nå bare noen . Lage nytt rekkverk på låvebru. Klikk på bildene for større bilde.


Her er bilde av nordsida av løa, det er tenkt at denne siden skal tas - 21. Montering av vindeltrapp i eksisterande silo er . Her er noen bilder som viser litt av arbeidet så langt. Innvendig: atelier utsikt . Skrensekant og rekkverk på låvebru. Utenom to inngrep til trapp er låvebrua. I tillegg merket vi oss åpne, usikrede luker (fôrluker, siloluker) eller kummer . For feste av rekkverk i bjelke, holder med med mtp sideveis stabilitet?


Luker i etasjeskilje skal vanlegvis vere. Håper ikke du mener låvebro ! Låven er en tradisjonell høylåve med kjørebru. Kjørebrua tjener som redskapslager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.