onsdag 22. august 2018

Joti sluk vannlås

Her er produktoversikt for produktene til Purus. Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . Denne kan deles for rengjøring og vask. Purus Jotis boligsluk av type K- og KS og 3. Beregnet for bruk der det er mulighet for at .

Forhindrer avdamping av vannet i . Produkt Innehaver Utløpsdato. Joti M sluk har en fjærbelastet luktstopp som funker uten vann (virker som en enveisventil). Joti plastsluk er boligsluk produsert i Polypropylene (PP).


Leveres standard med vannlås av typen TYR oig MINI ( M- sluk 50). Joti M- sluk er et boligsluk produsert i Polypropylene. JOTI RAN VANNLÅS FOR K,KS SLUK PURUS JOTI.

MODUL for smøremembran i plast for Joti gulvsluk type A, K, L, KS og ATP,. Oppgradering av A- sluk. Generasjon = Hvit sentrisk vannlås (TYR) henger i slukpotten.


Da har du ikke sett mange sluker. Sluket er sort på Joti sine sluker. Er stort sett disse som blir brukt . Gulvsluk sil 160mm JOTI. Vannlåsen som du kaller innmaten er hvit.


Avløpsåpner fikser tette sluk på 1- 2-3. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Sjekk priser på sluk joti vannlås. Kjøp sluk joti vannlås billig i nettbutikkene.


Sluket har klemring som er festet med skruer. Helstøpt sluk i plast med uttagbar vannlås. Anbefales til servanter eller løsninger der vannlåsen blir synlig - langt penere.

Slukrenne fra Purus mm sideutløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.