fredag 17. august 2018

Iec hus emilie

OM EMILIE MED TAKTERRASSE. I denne utgaven av Emilie får du en takterrasse på hele kvm samt en veranda som dekker hele husets kortside og deler av langsiden. Emilie er en slank, høyreist bolig, spesielt egnet for smale tomter.


Carporten og taket over inngangspartiet er med på understreke de lange linjene. Hva er egentlig inkludert når man kjøper et nytt hus ?

Hva vil det egentlig si å kjøpe et nytt hus ? Hva er det du egentlig får når du kontakter en husleverandør og hva er det som ikke er med i prisen? Mange synes det er vanskelig å vite hva totalsummen blir når de skal bygge nytt hus. Vi har derfor brukt mye tid på å utarbeide nøkkelferdige prislister, så du har full kontroll på hvor mye penger som kommer til å gå med under byggeprosessen.


På denne måten kan du enkelt finne ut hva du har råd til! Det kan ved første øyekast se ut som om IEC har mye større forskjell mellom Malingsklar og Nøkkelferdig enn andre. Det er nok mye fordi Nøkkelferdig slik IEC - hus har definert det for denne prislisten inkluderer bunnplate, noe som .

Det er godt å se at ting endelig begynner å gå litt framover. IEChus sa huset skulle komme på plass i begynnelsen av juli,ble litt ventetid på det pga mye arbeid. IEC - HUS er blant Norges ledende boligprodusenter.


Mangler: emilie IEC-HUS lanserer nytt hus ved hjelp av mixed reality! Lanseringen finner sted under Bygg Reis Deg messen på Lillestrøm. Emilie Fra vårt nyeste prosjekt med IEC - Hus : visualisering av moderne bolig i idyllisk sommermiljø.


Drømmer du om hus med takterasse til å nyte late sommerdager på? Sjekk ut vår flotte Emilie ! Velkommen til vår offisielle facebookside! Hvem skulle vel ikke likt å hatt den!


Håper alle våre følgere koser seg i sommer, hvor enn man måtte befinne . Vi setter opp moderne og lekre Emilie hus med takterasse fra IEC - hus , med to fulle plan og en nydelig takterrasse. Terrassen gir deg fantastiske solforhold og sikrer en god utsikt til nærområdet, boligen har et funkisaktig uttrykk. Og stilfulle Emilie hus med carport og flatt tak, noe som skaper et enda mer moderne uttrykk.


En flott bolig med et mer tradisjonelt uttrykk. Den romslige verandaen er overbygget og kan dermed benyttes selv om det kommer en regnskur.

Store vinduer gir godt lysinnslipp til en åpen stue- og kjøkkenløsning. Carporten har en sportsbod i bakkant, samt takoverbygg inn mot huset. Vi leverer prefabrikkerte boliger av høy kvalitet. Her kan du se bilder fra vårt gledelige arbeid med å levere boliger du vil dele livet med!


Jeg tenker opprinnelig å plassere et hus fra IEC på eiendommen. Jeg ønsker i første omgang et grovt estimat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.