torsdag 16. august 2018

Hylle med sugekopp

Er det noen som vet hvor jeg kan finne det? Vi leier jo leilighet og kan derfor ikke borre hull til hyller på badet. Ytterligere info: Hyllen skal brukes på glass eller fliser .

Startsiden › Baderom › Baderomstilbehør › DusjtilbehørBufretLignendeIKEA - STUGVIK, Kurv med sugekopp, , Vann renner lett av gjennom hullene i bunnen. Med sugekopp som fester seg på glatte overflater, som glass, speil og . EverLoc hylle med EverLocs patentert sugekoppsystem som tåler stor belastning! Firmaets nye sugekopp kan festet på jevne og lett ujevne overflater.

Vipp sugekoppen er designet av rustfritt stål og gummi. Monter artikler som Vipp dusjskraper eller -oppvaskbørste sikkert på jevne overflater uten å måtte bore . BAD-VASKHJØRNEHYLLE I STÅL ENKEL MED SUGEKOPP. HJØRNEHYLLE I STÅL ENKEL MED SUGEKOPP Vis større .

Ved leilighet: Selvklebende knagger som kan anbefales. Vet alt om sugekopp som ikke fungerer og som irriterer meg både grønn og blå,hehe:). Har renset både sugekopp og flis med neglelakkfjerner (tips jeg fikk da jeg kjøpte hyllene), og ellers prøvd å fukte dem. Sortering: Relevanse, Navn (A til Å), Navn (Å til A), Priser (lav til høy), Priser (høy til lav) . Hyller på den ene siden, knagger til håndklær, morgenkåper o. Det finnes hyller og kurver med sugekopper på, på f. IKEA – STUGVIK, Kurv med sugekopp, , Vann renner lett av gjennom hullene i bunnen. Med sugekopp som fester seg på glatte overflater, som . Baderomshylle med sugekopper – fest den i dusjen uten å lage merker!


Kjekk og ryddig oppbevaring av såper og shampoo-flasker. Kun US$18 kjøp Rustfritt stål hylle med sugekopper - Silver + Golden (bærer vekt - 6Kg) fra DealExtreme med gratis frakt nå! Krom utførelse; Enkel montering; Festes med sugekopper. Duxa Como hjørnekurv er en praktisk hylle i krom som enkelt festes med sugekopper rett på veggen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.