torsdag 23. august 2018

Håndtak baderom

Vi har håndtaksmodeller i en mengde ulike farger og materialer. Til alle håndtakene følger det med skruer i riktig lengde til frontene våre, som er 16 . Håndtakene i krom trenger ikke vedlikehold.

Gustavsberg tilbyr flere varianter av armstøtter for deg med spesielle behov. Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer.


Kjøp Hjelpende håndtak for baderom på nettet hos oss på 24hshop.

Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Knotter og håndtak er viktige detaljer i hjemmet. Det skal monteres et vertikalt håndtak minimum 800mm langt på vegg/skap ved vask.


Forklaring: Personer skal kunne reise seg opp/trekke seg opp i full høyde . PORSGRUND Håndtak c/c mm, 976390900 701835 10kr, 641612957690 0. Porsgrund Select håndtak, 976400000 701835 10kr . Celeste håndtak Passer til glassdører i tykkelse: og mm. Trenger du ekstra oppbevaringsplass som er lett å plassere i baderommet, men som ikke. Håndtak i genuint svart eller mørkebrun lær.

Søk etter håndtak til baderom ga Gule treff. Vi leverer håndtak i stål, børstet stål, krom, aluminium, krystall og messing med mer. Knotter leveres i samme utførelser som håndtak, men også i glass, PVC, . Ifö Space nisje SPVK, rundt håndtak er en kombinasjon av stilig design med høyeste kvalitet.


Alle priser for badoppsett er inkludert skap, håndtak og speil. Håndholdt nal for å fjerne vann og smuss fra alle typer harde flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.