onsdag 29. august 2018

Gulvslipemaskin

UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Brukervennlig gulvsliper på eksenterprinsippet. Maskinen sliper skånsomt mot underlaget og er utstyrt med tre slipeskiver.

Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. GULVSLIPEMASKINER ER TUNGE, men det finnes modeller de fleste skal kunne håndtere. Industri- og Boliggulv AS (IBG) er Norges ledende leverandør av lister for gulv og trapper. I tillegg markedsfører vi et bredt spekter av verktøy, maskiner og utstyr.


Vi har nemlig en gulvslipemaskin du kan få låne av oss – helt gratis! Det koster deg selvfølgelig ingenting og du får låne gulvsliperen de dagene du trenger det. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Gulvslipemaskin - gulvslipemaskin, parkettsliper, baron, epoxy, lister, parkett, tapetfjerner, baronesse, beis, borge, bunnstoff, drygolin - Finn firmaer, adresser, . Profesjonell gulvslipemaskin til sliping av større furu-/parkettgulv ved gjør-det-selv-arbeid av høy kvalitet. Bruksanvisning Koble til strømkabelen og legg den .

Ved behov for en stor og lettbetjent gulvslipemaskin for tregulv og parkett, kontakt Utleiesenteret i dag for en nærmere avtale om leie! NYHET gulvslipemaskinen PSM2fra Bernardo er ideell for rasjonell, effektiv og beste sliping av tregulv som heltrgulv, parkett, mosaikk etc. Lei de samme maskiner som de proffe bruker! Våre slipemaskiner kan deles opp i hovedgrupper som vist nedenfor. Maskiner Rekvisita Gulvslipemaskiner.


Contec Delta Gulvslipemaskin med stk diamantslipeskiver med trekantform. TEKNISKE DATA 5Kw-400V-3Fas Slipebredde:490mm. TEKNISKE DATA Bensin 5Kw-400V-3Fas Slipebredde:490mm. Gå til forespørsel av Gulvslipemaskin, Lägler Profit.


MerkeColumbus; Modell 145SH; Årsmodell2002. Slipemaskin Ømed slipeskive for papir og . Columbus 1SH Gulvslipemaskin Sliping av betong-, sementgulv og sparkelmasse, fjerning av lim-, filt- og tepperester, mellomsliping ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.