tirsdag 21. august 2018

Gravsteiner eide

Stort utvalg av gravstein. Vi leverer fraktfritt i hele Norge. En av Norges største og mest moderne bedrifter innen bearbeiding av stein som bygningsstein, benkeplater og gravstein.


Norskprodusert, designbeskyttet gravstein fra Nergård Stenindustri AS. Vi er idag en av landets ledende leverandører innen gravstein.

Oppussing av gravstein. Egil Stran Steinhuggervieen Eide. Strand Stenhuggeri AS i Eide på Nordmøre er spesialister på stein. Gjennom et tett samarbeid med Grorud Granitt i Oslo, har de utført flere.


Her jobber vi også med inngravering av navn og oppussing . Alt innen design, produksjon og service av gravminner, gravsteiner og minnesteiner samt produksjon av benkeplater for kjøkken og bad. ELLINGGARD STEININDUSTRI AS - er en nettbutikk for gravsteiner med tilbehør.

Vi holder til på Eide på Nordmøre, bygda med over 1år lang . All produksjon skjer fra grunnen av i vårt eget produksjonsverksted på Eide ( Nordmøre). Det meste av dette produseres ferdig på Eide. Sildnes Stenprodukter er en liten bedrift som alltid har satt kundene i fokus. Fabrikken vår ligger i Ørjavika, i Eide kommune. Det benyttes ikke lenger stein fra Eide til gravsteiner , men steinblokkene som brukes til mange ulike produkter kommer inn fjorden med skip fra . Vi har lang erfaring med produksjon . Note - Two names and one . Dimensjoner, 4x 300.


Linket til, Anders Arne Eide. Gravmonument Eide , inkl. Valg av gravstein er viktig. Et minne som vil følge familien i mange år.


Vi bistår deg gjerne i rolige omgivelser på vårt kontor, eller hjemme hos deg. Tilbudssteiner: Vi rydder lageret, gravminner i naturstein selges til.

Merete Schjølberg fra Kristiansund mottok tilbud på gravstein - til seg selv. Der lå det nemlig et brev fra Nerlands Granittindustri i Eide som var . En gravstein er ment som et monument over et liv og vi forventer at den skal være. IEN STEINHUGGERI AS har spesielt rettet seg inn mot design, produksjon og. Eide Stein AS kan produsere gravminnet i de fleste vanlige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.