onsdag 22. august 2018

Glava proff 35 plate

Til varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. Benyttes også til kjøle- og fryserom, skip, tanker etc. Godkjent for bruk som komfortisolasjon ombord på skip.


PROFF uten ekstra kostnader, men med enda bedre egen- skaper. Deklarert varmekonduktivitet: ?

Brannklasse: Euroclass A1. Formaldehyd: Isolasjonsull er næmest fri for formaldehyd. Isolasjon med papir til varmeisolering av tak med kaldt loft. Varme-, lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak i bygg. MAXBO har et bredt utvalg av isolasjon og byggfolie som holder varmen inne og kulden ute.


Kjøp på nett eller i butikk. Varmeledningsevne (Lambdaverdi), Lambda.

BYGGGEVARER ,TRELAST,RØROS. Egenskap ved brannpåvirkning. Byggevareforordningen, CPR), gjelder dette sertifikatet for byggevaren. Det nye produktet er rett. Disse fibrene samler vi så til en plate som vi herder.


Forvaltning, drift og vedlikehold. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Betegnelse, Pr pk, M M enhet. Av: Per Bjørn Lotherington. Proff erstatter dagens Proff 35.


Dampbrems: PE-folie (Tommen Gram Dampsperre),. Glassullplate til varme- og lydisolering av tak, vegger og gulv der det benyttes I- bjelker. Platen har utskjæringer for flenser på en side. GLAVA PROFF I- BJELKEPLATE. Produktet kan også benyttes også til kjøle- og fryserom, skip, tanker etc.


Antall: Legg i handlekurv.

Lanseringen av PROFF kommer . Click here to find similar products. Go to the productFind similar products. Glava er et firma som lager isolasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.