fredag 17. august 2018

Glatt trapp

I tillegg til å redusere risikoen for å falle er en teppelagt trapp en mykere måte å falle på enn i flislagte trapper eller glatte , lakkerte trapper. Finnes det noe annet som kan brukes til sklisikring av trapp? Jeg har knekt halebeinet en gang i en glatt trapp.


Særlig eldre personer og barn sklir på glatte trinn. Men hvem som helst som har litt hastverk, glatte. Slik unngår du glatte trapper.

Fei trappen og unngå salt. Det aller beste er å holde snøen unna trappetrinnene. Vinteren er nok en gang over oss, og det betyr kuldegrader, snø og is. Et vanlig problem på denne årstiden er glatte trapper , noe som kan . Har du et glatt gulv eller en glatt trapp , kan det være lurt å behandle det for å unngå fallulykker.


Rune Carlsen har erfart hvor glatt en trapp kan være. Da datteren begynte å gå, gjorde han noe lurt. Men dersom du har lagt merke til hvordan hunder vegrer seg for å gå ned en glatt trapp , så har du beviset.

En kollega, som flyttet inn i nytt hus . Vi Nordmenn er glade i glatte trapper , kanskje fordi vi er så opptatt av at den skal matche parketten, som vi også er så glade i. Her er triksene som holder. Vinteren blir straks bedre når du slipper å frykte glatte trapper og innkjørsler. Skrevet av Astrid Brennhagen 22.


Zarmina i 2A2c skriver om et lite problem som kan bli stort hvis en elev en dag sklir på isen og detter. Vi har fått ny utetrapp i tre, og den blir (som forventet) glatt nå i kulda. Har dere tips til hva vi kan gjøre for å minimere risken for knekte bein i . Hvis det ikke kan forbeders, . Trappen er rett og slett livsfarlig. Varselskilt: Glatt trapp.


Tydelig varselskilt for hindring av ulykker. Skiltet gir både økt sikkerhet og trygghet i nødssituasjoner. Tilfredstiller krav iht. Er det noen der ute som har tips eller gode råd til hva jeg kan gjøre med den sleipe trappa mi?


Staudebeddet mitt ligger i en skråning. En måte å minske sannsynligheten for fall i trappen er å dekke den med et lekkert teppebelegg. Sikkerhet Trenden med harde, glatte gulv og trapper setter sitt .

Sliter du med glatt trapp eller inngangsparti? Isfritt varmematter smelter is og snø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.