tirsdag 28. august 2018

Fuktfjerner kjeller

Bruksområdene er mange, og vi nevner spesielt båt, camping, kjeller, soverom, leilighet, garasje, verksted og lager. Anbefalt luftfuktighet er på mellom 45-, . Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre . En kjeller med fuktproblemer blir ny med en F-DRY Rotor-avfukter.


Fjerner fuktigheten, og dermed også grunnlaget for lukt og muggsopp. Vi rigget en kjeller med luftfuktere og varmeovner. Der sørget vi for at vi fikk en stabil temperatur og luftfuktighet, henholdsvis grader og.


Veldig grei hvis du ønsker og fjerne f eks fuktig kjeller lukt, eller fukt generelt. Stopper når den er full av vann og starter når den er tømt. Egnet for kjeller, vaskerom og andre frostfrie lokaler. Driftssikker avfukter for krypkjeller, kjeller og garasje.


Med vår avfukter får du en helt ny kjeller på 1-2-3! Vi hjelper deg å fjerne fukt fra huset ditt. Elektrisk fuktfjerner ble slaktet av bygg og bedrag på TV3.

Har funnet ut at vifta mi ikke fjerner nok fukt fra kjelleren så jeg tenker å. Den står i en kjeller med rom på til sammen kvm, hvor det ene rommet. Er det noen som kan anbefale en god fuktfjerner? Clas Ohlson for et par år siden til å ha i sinheller fuktige kjeller. Har du en fuktig kjeller som trenger tørking, men vil helst unngå å flytte terrassen og grave opp blomsterbedet?


Avfukter Lufravfukter Fuktskade Fukt i kjeller Fukt og varme. Meaco DD8L Junior er en enklere utgave av bestselgeren Meaco DD8L Standard. Meaco 20L Platinum egner seg til oppvarmede rom, mens Meaco DD8L egner seg til kalde rom som kjeller, båt, garasje og så videre. Har vært en del plaget i år med å få vann inn i kjelleren min pga av dyp tele.


Dette er en murkjeller uten noe spesielt som kan ødelegges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.