torsdag 2. august 2018

Fluenetting vindu

Fikszo er markedets mest elegante løsning på problemet – et genialt system for dører og vinduer med et finmasket, gjennomsiktig glassfibernett som du ganske enkelt trekker ned som en rullegardin når du ønsker. Vinduer og dører kan heretter stå åpne dag og natt om du vil, uten at insektene kommer inn. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Våkner du om natten av summing rundt ørene eller dusinvis av stikk på kroppen om morgenen?


Med fastmontert myggnetting trenger du ikke plages lengre. Du kan derimot nyte sene sommerkvelder eller få god nattesøvn med vinduer på vidt gap!

De varme sommermånedene er fantastiske, og det å kunne la dører og vinduer stå åpne til sent på kvelden, er en herlig følelse. Aluminiumsrammen med myggnetting, har sideskinner og topp- og bunnlister som tetter totalt. MAXBO har alt du trenger for å holde insektene unna: myggfelle, insektsnett med mer. Kjøp på nett eller i butikk.


Myggnetting er uunnværlig på hytta, men også for private hjem som bor belastet til. Dette produktet hjelper deg til å holde soverommet fri for insekter, og tilpasses de fleste typer vinduer og dører. VELUX energigardiner har en dobbeltplissert mørkleggingsduk med en bikakekonstruksjon av aluminium inni, som gir opptil bedre isolering.


Og fordi de ikke er festet oppe eller nede, kan de plasseres hvor som helst i vinduet for å gi vekslende mørklegging, lysstyring og privatliv.

Mørkleggende energigardiner. Rullegardin med insektnett. Plissé med insektnett til dør og vindu. Fast ramme med insektnett for både vinduer og dører.


Flotte sommervarer til stranda, båten, hagen, terrassen og huset - prinessbutikken. Problemet er at det er svært upraktisk da jeg må åpne opp klisteret på siden hver gang jeg skal åpne eller lukke vinduet. Målet re å holde alle . Denne svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i vindu. Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen.


Det finnes forskjellige varianter av myggnetting, både til vinduer og til dører. Myggnetting skjermdør gjør-det-selv løsninger Plisse vindu skjerm med mulighet for. Vi produserer og leverer myggnetting måltilpasset dine vinduer.


Spesialutviklet med sideskinner og bunnlist med børster - ugjennomtrengelig for insektene. Magnetisk insektnett til vinduer. Enkel montering og bruk. Høyde og bredde kan justeres.


Hvordan kan jeg lage myggnett til vinduer og dører?

Haaaaater mygg og annet utøy. VELUX insektnett dekker hele vindusåpningen og er laget av holdbar sort netting som ikke forstyrrer utsikten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.