fredag 17. august 2018

Fdv dokumentasjon rørlegger

Sjekk at din rørlegger har lagt følgende opplysninger inn i dokumentasjonen : 1. Oversikt med kontaktinformasjon til . Nå mener rørelegger at dette er vanskelig for han å levere da snekkere . Hva kan du som kunde forvente å motta av sluttdokumentasjon fra håndverksbedriften(e) når et nyoppusset våtrom ferdigstilles? Ved ferdigattest skal det foreligge tilstrekkelig dokumentasjon for byggverkets og byggeproduktenes egenskaper som grunnlag for forvaltning, drift og vedlikehold av bygget (TEK§4-1).

Sett inn varegruppetekst. Elnummer: Dimensjon: Farge: Overflatebehandling: Øvrige opplysninger: 2. ANVISNINGER FOR DRIFT OG VEDLIKEHOLD. Rengjøring og rengjøringsmetoder for . Selve grunnlaget for LCC.


NFRS, Teknologisk institutt, Helse Sør-øst THF, Forbrukerrådet, Norske rørleggerbedrifters landsforening. Dokumentasjon for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling (FDVU) for byggverk.

La meg ta et eksempel med utfordringer knyttet til et varmeanlegg: Istedenfor å hevde at vi har rørlegger her til stadighet for å ordne opp, kan du . Det bør også leveres dokumentasjon på hvordan bad og produkter skal brukes og vedlikeholdes, samt sjekklister som viser at badet og produkter er testet og fungerer som det skal. BILDE▽ Konvektor C med tre rektangulære rør og to innkapslede konveksjonsribber, med glatt bakside. Jeg synes å huske at det er en garanti som begynner å løpe fra det tidspunkt jobben er ferdig, der ferdig inkluderer levert fullstendig dokumentasjon.


Monteringsveiledning: Se . Nå er det blitt ekstra viktig at håndverkeren kan dokumentere sitt arbeid. Det er i rørleggerens interesse å levere . Asle Vuttudal hos Rørleggertjenester AS er ikke bekymret. Med JobOffice og Fagtorget har de for lengst innarbeidet gode rutiner for . Vi har svart på ofte stilte spørsmål her. Sluttdokumentasjonen du bør forvente å få etter at håndverkerne er ferdige med å arbeide på våtrommet ditt, er ikke spesifisert i detalj.


Det vil si dokumentasjon knyttet til Forvaltning, Drift og Vedlikehold. Dette gjelder enten det er snakk om søknadspliktige tiltak eller ikke. Be for all del håndverkeren om papirer.


Uten ordentlig dokumentasjon på det som er gjort, kan boligen din bli langt mindre verdt. Denne dokumentasjon er av betydning for å sikre at byggverket brukes i samsvar med tillatelser og ferdigattest og vil ha betydning for senere .

FDV - dokumentasjon som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.