tirsdag 28. august 2018

Fasadeplater grunnmur

Ser etter ferdigisolerte og utvendig behandlet fasadeplater i kunstfiber som bare er til å skru på grunnmuren da Husbanken krever 5cm utvendig isolasjon over bakkenivå. STENI Terra grunnmursplater er markedets mest solide plate. Frontex fasadeplater benyttes i alle typer fasader, balkonplater og raftkasser.


Den er sterk, stiv og ubrennbar. Frontex er produsert for å tåle de mest ekstreme klimatiske .

Med Steni Terra kan du glemme sprekker og avskalling og enkelt få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur. Det er ingen fasit på hvordan en grunnmur skal se ut, men fargen på grunnmuren bør matche fargen på resten av huset. En fasadeplate skal tåle mye. Når vi bygger eller renoverer hus, leter vi etter løsninger som varer år etter år uten at man trenger å gjøre så mye for at materialene skal holde seg pene.


Frontex Fasadeplatens egenskaper gjør at den ofte benyttes i ekstremt utsatte bygningsdeler. Platen kan monteres som enkel sokkelplate direkte på grunnmuren , men luftet (se fig). Ved montering på stål og aluminium, kontakt Cembrit.

Ventilert fasade - utlekting. Lagring, håndtering og bearbeiding. Montering, fasadeplater. Det er viktig å følge monteringsanvisning ved montering av fasadeplater. Noen punkter er nødvendige for et godt resultat, bl.


Kategori: Fasadesystem. Nordic Isoelementer AS arbeider med utvikling av løsninger til isolering av vegger utvendig og innvendig med Nordic Isolasjonselement. Sementbaserte fasadeplater til luftet kledning leveres i mange varianter. Produktet er ypperlig for etterisolering av grunnmur og murfasade over terreng.


MVA og fritt opplastet vårt lager på Skedsmokorset. Ordre må registreres før henting på vårt lager. Steni Terra er en grunnmursplate av glassfiberarmert polymerkompositt med overflate av knust naturstein. Platene leveres i standard grå, hvit og sort naturstein type fin.


Et naturlig uttrykk med en overflate av knust naturstein – og . Vartdal Plast har fleire produkt og system som eignar seg ypperleg til rehabilitering av eksisterande bustader, mellom anna grunnmursplater for kjellarvegg som både isolerer og drenerer, og isolerande fasadeplater med god heft for puss.

Ved å rehabilitere bustaden vil du få . Glassfiberarmert polymerkompositt innehar en ytelsesevne som gir lang levetid og gir et pent og varig utseende på grunnmuren år etter år. STENIplater er 1 vær- og fuktbestandige, og kan stå nedsenket i . Jackon grunnmursplater både isolerer og drenerer og er ypperlig til rehabilitering og kvalitetsheving av kjellervegg. Produktmaterialets diffusjonsåpenhet tillater en naturlig fuktvandring innenfra og . Byggene er i grovt treverk med stein på grunnmur og inngansparti. Stoneart Valdres steinpanel er både ute og inne i prosjektet. Steinpanel fra Stoneart gir mye for pengene.


Her er en oversikt over fasadedelen av prosjektet. Tegning vegg Kikutsikten. Denne skissen brukte vi som grunnlag for å beregne mengden av de . Med Knauf Insulations nye avstandsstykker og skiver kan jobben med selskapets fasadeplate utføres enklere og bedre. Avstandsstykkene er spesialdesignet for fasadeplaten , da de andre avstandsstykkene på markedet ikke tilfredsstilte våre kravspesifikasjoner, sier . Våre plater består av topp- og bunnplater av aluminium med en kjerne av polyetylen – et lett, sterkt, vedlikeholdsfritt og fleksibelt fasademateriale.


Enkel overflatebehandling med slemming eller murmaling. Vi kan levere elementer med steinbelagte eller malte fasadeplater på bestillling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.