torsdag 23. august 2018

Dooria milano

Ytterdør i moderne design med sporfrest dekor, 2-lags klarglass. En elegant og moderne ytterdør med markerte speil. Stilren, slett design som passer perfekt til det moderne huset. Ett smalt glass slipper lyset inn i entréen og du ser hvem som kommer på besøk.


Kombinere gjerne med sidelys eller overlys.

For ekstra sikkerhet har døren dobbelt ramtre, . Vi kan sende disse dørene, ta kontakt for pris til ditt postnummer. Vi har disse dørene på lager. Her finner du både slette og sporfreste dører i fem standardkulører.


På basicsortimentet gjelder års reklamasjonsrett. Kjempebillige ytterdører til salgs hos Obs BYGG Skien! Dooria anbefaler at malte ytterdører behandles med flytende bilvoks uten slipemiddel for å beholde fargens glans.

Dette er spesielt viktigt på dører malt i mørke. De virket rimeligere enn en del andre leverandører vi har sett på så blir nesten skeptisk. Mille - en tradisjonrik og nydelig dør fra LG quick-Lager. Mille kommer med sprosser i ruten, og fin, klassisk sporfresing. Her får du en ytterdør som i prinsippet er laget likt som våre premiumdører, men med mindre valgmuligheter og med enklere beslagning.


Populær basicdør med fire glass i klarglass og sporfrest mønster på utsiden. Døren har to justerbare . Modern ytterdörr som passar det moderna hemmet. Med ett runt glasurtag och spårfräst utsida blir den pricken över i. Om du ønsker tilvalg til din ytterdør, er det en premiumdør du skal velge. Milano finnes i en mengde stilfulle utførelser og kulører. For mange av oss er en dør kun et stengsel mellom to rom.


Dooria har et annet budskap til deg: Dør er interiør! Blant produktene deres finner man gode eksempler på at uortodoks materialbruk, nytenkende design og dristige farger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.