torsdag 23. august 2018

Ctm lyng komfyrvakt

Når Mkomfy komfyrvakt føler økt driftstemperatur på platetoppen, vil en innebygd timer starte. Etter timer vil strømtilførselen bli slått av, selv om overoppheting . Design-sensor for de som vil ha det lille ekstra.

Flere farger å velge i mellom, for å matche ditt kjøkken. Microsafe Mkomfy er et sikkerhetsprodukt fra CTM Lyng AS. Se beste pris på Microsafe 25R trådløs komfyrvakt (6251680).

Fastmontert komfyrvakt 25A med trådløs sensor. Fastmontert komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker komfyren og automatisk slår den av etter timer. Mkomfy 2G er en Trådløs komfyrvakt med design-sensor, som finnes i Krom, Svart og.

Fastmontert komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen på komfyren. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for . Testsensor med LED-lys for plassering av Mkomfy. Plasseringsverktøyet er laget for å sikre riktig plassering når en skal montere i høyden.


Mkomfy 2G sensor har innebygget laser, slik at man enkelt finner riktig innstilling av sensor. Den kan plasseres fra 50-1cm over platetoppen. CTM LYNG Mkomfy 16R Fra kr 14- Se pris ; Microsafe 25R trådløs komfyrvakt (6251680) Fra kr 99- Se pris ; CTM LYNG Mkomfy 25C Ingen pris . Selger stk trådløs komfyrvakt da denne ikke passer min kjøkkenøy (sensoren må festes mot en vegg). Har ikke blitt brukt, men vært montert og demontert. Hvorfor skal du velge komfyrvakt fra CTM Lyng?


Komfyrvakt servicenr: tlf 41(Man-Fre: 08:00-15:00). Vi i CTM Lyng ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår. Den norske bedriften, CTM Lyng har en markedsledende posisjon i Norge med sin. Mkomfy komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker platetoppen på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.