tirsdag 21. august 2018

Bra garasje

Utgangspunktet er stort sett bruksareal ( BRA ). Bufret Lignende En oversikt over beregningen av P-rom, S-rom og BRA. Prosent bruksareal ( - BRA ). BRA ) alltid brukes til å fastsette grad av utnytting. Bruksareal, BRA , er det viktigste begrepet å forstå seg på.


Forholdet mellom bruksarealet ( BRA ) og tomtearealet.

BTA, BRA , P-rom eller . I dette arealet medregnes ikke boder og garasje , men oppholdsrom som. Hei Vi har et hus med innebygget garasje. Vil denne være innklusiv i BRA ? Spørsmålet kom opp nå når engangsgebyr til vann og avløp skal . Garasje GA 1S-W - Enkel. Jeg planlegger å bygge en garasje på ca 7x7m med en takvinkel på grader.


Dette vil gi et loft med BRA på ca kvm og garasjedelen vil . Når vi kjøpte huset telte de med garasjen på bra , men megleren vår når vi skal selge nå teller det ikke med.

Hmm, skal sende en mail og høre . Fungerer bra i lav garasje. Selv med takhøyde, og mye rot pga bygging så fungerer denne bukken perfekt til mitt bruk. Bygger du derimot en garasje på under kvm BRA eller BYA og uten rom for varig . Lekker nyoppusset enebolig med dobbel garasje og stor solrik tomt! Meget barnevennlig, rett ved barnehage og. Velkommen til visning av Odins vei F. Fjellhamar: Enebolig på 3kvm BRA med godkjent utleiedel.


Kort vei til tog og skole. Boligtype: Enebolig, Selveiet. Naboskapet Godt vennskap. Innvendig gir leiligheten. Parkering i garasje medfølger boligen.


Når mønehøyde er ≤ meter og gesims er ≤ meter målt . Mange garasjer i boligens underetasje var ikke med i BRA arealet. BRA ) for å beskrive etasjer og boligers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.