onsdag 1. august 2018

Benk utendørs

IKEA - ÄPPLARÖ, Benk , utendørs , For ekstra holdbarhet, og for at du skal kunne glede deg over treets naturlige uttrykk, er møbelet forbehandlet med flere lag. IKEA - SJÄLLAN Benk , utendørs , , Plankene i eukalyptus har naturlige variasjoner i struktur og farge som gir møblene et varmt og naturlig uttrykk. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av stoler, bord og benker til uteplassen.


Kjøp hagemøbler på nett eller i butikk. Stort utvalg i parkbenker og benker for uteservering, park og lekeplass.

Våre utebenker er av høy kvalitet og finnes i mange pene modeller. URBAN komplett serie for utendørs møblering. URBAN benk leveres med og uten rygg og armlene. Tidløs design og god sittekomfort gjør URBAN til et naturlig.


En kraftig, enkel og stilfull benk som kan brukes både innen- og utendørs. Føtter i rustfritt stål som er pulverlakkert i grafitt grå. Treverk i sibirsk lerk av meget god .

PARK benk 140x75xH83cm Hvitglasert furu . Elegant benk som er produsert i slitesterkt elektropolert rustfritt stål. Passer både inne og ute. Er konstruert for å sikre seg mot vandalisme. Montert, men ikke brukt. Den luxembourgske benken er, med sine tre sjenerøse seter, perfekt til middag.


Fermob Luxembourg Benk seter. Kvalitets benker til offentlige miljøer. Benkene kan graveres med kommunevåpen , navn på sameie, borettslag el. Vi kan levere i ønsket RAL og med FSC . Det er utendørs vi vil være hele sommeren.


HK-living ytre banker utført i svart. Tøff på døren eller i hagen for å nyte solen! Vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs , og mange av oss liker også å spise under åpen himmel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.