tirsdag 14. august 2018

Badekar 160

Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Hvis du er m høy og kun har. Celeste genova badekar.


Westerbergs Massasjebadekar Mood 1L SB Comfort 2. Vi har badekar og boblebad fra de kjente produsentene.

Leveres uten front- og endepanel (selges separat). Boblekar Hafa Aqua 1Duo. Finnes i flere størrelser. La Belle frittstående badekar. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design.


Borte er de dagene hvor . Et lekkert rektangulært Back-to-wall designbadekar som er helstøpt i sanitærakryl med front- og to endepaneler. Romslig og moderne badekar med utsøkt .

Forma er en solid og moderne badekarserie med rette linjer og meget god sittedybde. Klassisk badekar for innmuring eller med paneler. Badekar er ikke hva det en gang var. Emaljert stål er ekstra motstandsdyktig mot riper og bakterier. Asymmetrisk badekar, leveres med klikkventil, uten overløp.


Tilgjengelig i høyre- og venstrevendt utførelse. Interform produserer badekar og massasjekar. Vi er og eneleverandør. Frittstående badekar i et retro design fra Siljan-serien til Camargue. Her finner du rektangulært badekar , og vi har valgt ut det beste av det beste.


Praktisk og bekvemt badekar med klassisk design. Pent og enkelt badekar, akkurat passe til en person. Ekstra luksuriøst blir det om velger til lysterapi med LED-belysning. De mykt rundede formene . Innvendig dybde: cm.


Stilrent badekar ELEMENT er et symetrisk, minimalistisk badekar som passer inn i ethvert baderom. Karet er produsert i akryl og utformet med avløp i fotenden.

Modena Fliser jobber kontinuerlig med å kunne tilby komplette baderom. Ravak Chrome badekar 1. B :1x D:x H:6cm. Lageto badekarene har moderne,. B:1x D:x H:6cm .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.