tirsdag 28. august 2018

Bad servant

Servant : Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter , m. Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. Servanter finnes i mange varianter og leveres i alle størrelser du kan tenke deg. Dette bør være avgjørende for de valgene som foretas.


SAXE BAD SERVANT LYNGBY DOBBEL - Obs BYGG: Billig byggevarehandel,rh:coop. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Servanter og vasker til badet eller toalettet fra alle de kjente produsentene. Klikk inn og velg din servant nå. Passer kun til servantseksjon dybde cm. Bredde: fra til 1cm. PORSELEN Dybde kulp: cm.


En del av serien fra Saxe Bad. Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark. Armatur og skap er ikke inkludert. Jepp, vi er Norges eldste rørleggerbutikk på nett.

Her finner du servantskap i de fleste prisklasser og størrelser. Vi tror du blir fornøyd. Det er noen viktige mål du bør ta før du går til innkjøp av ny servant.


Det eksisterende røropplegget på badet setter gjerne føringer for hvor servanten kan plasseres. Rørene kan flyttes på, men det kan medføre høye kostnader. Du bør måle plassering til avløp og vanntilførsel, avstanden til andre elementer på badet og . Se mer av våre ovale, konformede, rektangulære eller runde servanter i porselen på denne siden. Flott rund servant i tynt porselen med stort og synlig avløpssenter.


Den skrå fasongen gir servanten dybde. Kjøp i tillegg: frittstående armatur. Bestillingsvare Leveringstid: 7-dager. Rund servant i tynn porselen med rette og stramme kanter. Servanten har ikke overløp, så her anbefales bunnventil av åpen type (som ikke kan stenges).


Størrelse Ø35cm x 12cm høyde. Video for Bad Servant directed by Geraldine Swayne. Et lekkert bad gjør morgenrutinene mindre rutinepregede. Her spiller vasken en avgjørende rolle.


En elegant design betyr selvfølgelig mye, men det er også viktig å tenke på dine og familiens daglige behov samt på den daglige rengjøringen og vedlikeholdet. Gå på oppdagelsesferd her på siden og finn vasken som passer .

Vi har møblene for store og små bad , og de kan kombineres på en måte som vil passe deg. Varianter av porselenstopper eller benkeplater med frittstående servanter. FORMIA-serien er moderne, stram .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.