tirsdag 14. august 2018

Bad og våtrom

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi utfører også alt annet arbeid relatert til innvendig oppussing og rehabilitering av hus. Direktesalg av utstyr og innredninger. Vi forhandler det meste av sanitærutstyr og møbler til badet , og tilbyr svært gunstige betingelser.


Har alle håndverksgrupper.

Mesterbedrift med sentral godkjenning for bad. På et baderom hvor det dusjes, bades og vaskes, må gulvet være 1 vanntett. Klassisk, trendy eller sofistikert – vi tilbyr mange farger og stiler. Vi tar også separate jobber som eks. Takserer skader, finner feil.


Prisgunstig lokal utbedring. Vannskader i våtrom er et økende problem. I tillegg fører temperaturforskjeller til kondens og damp.

Derfor er det egne krav til bad og våtrom. Renovering og total oppussing av baderom kan i mange tilfeller bli en omfattende og dyr affære, og mange velger av den . Når man planlegger et våtrom , er det ofte slik at det er flisene som får all. Men det er alt det som er bak flisene, som avgjør hvor fornøyd. Våtrommet skal planlegges og bygges slik at det tilfredsstiller de krav som er angitt i Teknisk Forskrift § 8. Det er viktig at detaljene planlegges, og . Vi har god erfaring med rehabilitering av våtrom og kan hjelpe deg med planlegging av gulvvarme, downlights, avtrekksvifte og mange andre . På tide å pusse opp badet?


Ditt drømmebad kan være nærmere enn du tror. Vi har lang erfaring med oppussing av bad og våtrom i Trondheim, Melhus og omegn. Vi kan både stå for hele prosjektet og organisere alt av arbeidet som skal gjøres eller vi kan delta på deler av prosjektet.


Din totalleverandør på renovering av baderom. Vi bygger ditt bad på uker. Sarpsborg, Moss, Fredriksta Halden, Indre Østfold og hele Follo området. Sanitærutstyr og plassbehov 361. Baderom , toalettrom og vaskerom i boliger 379.


Toaletter for ansatte og publikum 520.

Bruk av prefabrikkerte våtromsmoduler. Prosjekteringshensyn 527. Badstuer i boliger 527. Rom med høy fuktbelastning 541.


Dette bladet omhandler overordnede forhold som må vurderes når man bygger bad og andre våtrom i boliger. Bad og andre våtrom 527. Videre beskriver bladet prinsippene for vann- og fuktsikring samt kritiske detaljer. Figur viser eksempel på . Vi i Baderomsentreprenøren AS tar på oss små og store oppdrag innen baderom i Oslo og Akershus. Med mangeårig ekspertise i ryggen jobber vi alltid for å løse oppgavene vi møter på best mulig måte.


For oss er kvalitet, effektivitet og konkurransedyktige priser viktig. Vi er spesialister på bygg og rehabilitering av bad og. Vi har spesialisert oss på modernisering av bad- og våtrom , alt fra utskifting av utstyr til total renovering.


Om du skal reparere et klosett, skifte kjøkkenkrana, eller drømmer om nytt ba så kan vi hjelpe deg. Kom innom vår butikk i Østensjøveien på Bryn og få tips og inspirasjon, og se et . Skal en privatperson gjøre det, bør man holde seg til såkalt smøremembran, som er en membran som smøres på som om den var maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.