mandag 2. juli 2018

Snekker ledig for oppdrag

Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23. Dyktig håndverkerlag tar på seg det meste av jobber.


Ta kontakt med Kjetil Enger for videreformidling. Kommer gjerne på uforpliktende befaring. Tømrer med fagbrev ledig for nye oppdrag i Oslo og Buskerud.

Utfører alt av inn- og utvendige arbeider. Fliser, maling, snekkring, osv. To norske snekkere ledige. Vi har alle typer verktøy og utstyr. Annonsen har utløpt og er nå arkivert.


Det er dessverre umulig å vise bilder . Hammerfest Entreprenør AS utfører alle typer tømrer- og snekkerarbeid. Nybygg, påbygg og rehabilitering. SNEKKER LEDIG FOR OPPDRAG fra FINN.

Vi tar på oss oppdrag for både privatperso. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. GREP har et omfattende snekker verksted med utstyr og kompetanse til å imøtekomme svært mange behov fra næringslivet, og kan ta større private oppdrag.


Mange ferdige: Brødrene Arne Ivar (bak) og Marius Myrdahl har fått i oppdrag å snekre 5trekasser for NCC. IKKE BRA NOK: Mange snekkere er i gode nok, fastslår Steinar. Lang erfaring sikrer høy kvalitet til konkurransedyktig pris.


Er ledig for STORE og små oppdrag ! Flytte- og transportoppdrag relatert til flytteprosesser. Fortsatt ledig : Oppdrag til snekker. Hei Jeg har en massasje benk som trenges å bygges til med en ekstra loddrett treplanke som har . Snekker arbeid inv og utv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.