mandag 2. juli 2018

Impregnert trevirke dimensjoner

Trappevange impregnert trinn. Impregnert rund altanrekke 34x145. Valg av dimensjoner til. Accoya er modifisert trevirke av Radiata furu fra New Zealand.


Trykkimpregnert trevirke er beskyttet mot råte- og insektangrep og har betydelig. Finner du ikke de dimensjonene , profilene eller kvalitetene du ønsker – ta .

Dette gjelder spesielt spinkle dimensjoner , mens grovere tåler bedre å stå for. Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor. Tre er enkelt å bearbeide og svært miljøvennlig.


Høy styrke i forhold til vekt gir muligheter for store spenn. Norske standarder sikrer at materialene som benyttes i . Terrassebord furu 28x1mm royalimpregnert brun kl. KONSTRUKSJONSVIRKE CFURU 48X1CUIMP. Tilgjengelig i butikker.


Saltimpregnert trevirke som inneholder kobber, får en grønn farge.

De fleste dimensjonene blir også produsert i impregnert trevirke som C24. Dimensjoner og dimensjonering. Høvlet til standard dimensjoner og leveres i ulike lengder.


Furu høvlet i standard dimensjoner og impregnert til klasse AB til bruk over bakken. Lekter og rekker leveres også fingerskjøtt (precut). Egenskaper ved trevirke generelt er behandlet i Byggdetaljer 571.


De materialene som leveres med miljøvennlig impregnering, er vanlig bordkledning i . Royalimpregnert tre er et vakkert og stabilt trevirke av furu med lang levetid. Justert konstruksjonslast leveres også fingerskjøtt (precut). Trevirke har høy styrke i forhold til vekt, som igjen gir lette konstruksjoner og. Trelasten blir trykkimpregnert . Moderne CU- impregnert trevirke regnes ikke som farlig avfall. Vi produserer både standarddimensjoner og spesialbredder.


Han anbefaler forbrukere å ta ett steg opp fra grønnimpregnert virke og. Annen dimensjon , kvalitet og styrke leveres på forespørsel. Fjerning av jordforurensning og impregnert trevirke.


Vi bruker skruer som ikke er egnet for impregnert treverk. Dette bestemmes av dimensjonen på gulvbordene, og du får hjelp til å finne riktig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.